Annonce
Kolding

Stor triumf for 17-årig racertalent: Bastian tog sejren på legendarisk bane

17-årige Bastian Buus kunne søndag fejre løfte pokalen, som vinder af det første løb i dette års europæiske GT4 mesterskab. Pressefoto
Bastian Buus fra Nr. Bjert kunne søndag løfte pokalen i sit første løb i den europæiske GT4-mesterskabsserie, som blev kørt på den legendariske motorbane Imola i Italien.
Annonce

Kolding: 17-årige Bastian Buus fra Nr. Bjert havde i weekenden sin debut på den kendte motorbane Imola i Italien. Han er i år for første gang med i kampen om det europæiske GT4-mesterskab, og det gik helt efter planen for den unge kører.

Sammen med sin tyske teamkammerat Jan Kasperlik kunne han nemlig søndag løfte pokalen, som vinder af sæsonens første løb, og det betyder, at de to nu også har lagt sig i spidsen til den samlede sejr.

- Det var noget af en vild debut. Vi kørte for at vinde, men selv om jeg havde forventet et godt resultat, så havde jeg ikke turde drømme om en sejr. Det er en fantastisk fornemmelse at modtage pokalen sammen med en teamkammerat, og lidt noget andet end de gokartløb, som jeg har været vant, og hvor jeg har været alene i sædet, lyder det fra Bastian Buus til motorsportssiden Drive It.


Vi kørte for at vinde, men selv om jeg havde forventet et godt resultat, så havde jeg ikke turde drømme om en sejr. Det er en fantastisk fornemmelse at modtage pokalen sammen med en teamkammerat, og lidt noget andet end de gokartløb, som jeg har været vant, og hvor jeg har været alene i sæde.

Bastian Buus


Bastian Buus har netop i denne sæson udskiftet sin gokart med en Porsche Cayman, som har en topfart på over 270 kilometer i timen, og som Bastian kørte sig til en start som nummer otte efter kvalifikationen til weekendens løb. Porsche-dueon sluttede løbet lørdag på en fjerde plads, men en god start fra danskeren på søndagens løb betød altså, at sejren kunne hives hjem.

Næste løb for Bastian Buus og hans tyske makker er den 7. til 9. august på Misano-banen i Italien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Lige før sæsonstart: Ligaspiller i Kolding er testet positiv for corona

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce