Annonce
Kolding

Stor udvidelse af SuperBrugsen skaber plads til nyt bageri

Bagermester Frank Nielsen er klar til at åbne en filial af Gertz i Vonsild, hvor han har lejet sig ind i SuperBrugsen. Åbningen er 1. oktober. Foto: Louise Lauritsen
SuperBrugsen i Vonsild og Gertz bageri er klar til at holde åbningsfest torsdag 1. oktober. Det sker efter to års planlægning og mere end et halvt års byggeri.
Annonce

Vonsild: Når SuperBrugsen slår dørene op på torsdag 1. oktober bliver det til en regulær åbningsfest, som markerer, at udbygningen af supermarkedet nu er færdig og bageriet åbner.

Både brugsuddeler Ingrid Sørensen og bagermester Frank Nielsen glæder sig "helt vildt" til åbningen.

- Det har været en lang proces. Jeg tror, det er to år siden, jeg spurgte Frank, om han ville åbne en bager, hvis jeg byggede ud, fortæller Ingrid.

I februar gik håndværkerne så i gang, og nu står den udvidede butik klar. Den er vokset med 800 kvadratmeter til en total størrelse på 3000 kvadratmeter. 450 af de nye kvadratmeter er butiksareal. Pladsen er brugt på at udvide sortimentet generelt, men især isenkram har fået meget mere plads. Der er kommet to selvbetjeningskasser og et stort posthus.

Annonce

Afhængig af lokal opbakning

Den største bid af de nye kvadratmeter er dog gået til ekstra plads på gangene og den nye bager, som ligger til højre for indgangen. Her har Gertz indrettet et fuldt udstyret bageri, så alt brød bliver bagt på stedet.

- Vi laver også salater, sandwich og de fleste kager her på stedet, men nogle enkelte kager vil vi hjælpe med fra Agtrupvej, forklarer bagermester Frank Nielsen.

Han har ansat 16 medarbejdere til at drive den nye afdeling af Gertz, som får lige så stor en disk som den i bageriet på Agtrupvej. Gertz i Vonsild kommer til at have åbent fra kl. 6.30 til 20 alle dage i ugen.

En bager flytter ind i brugsen. Gertz bageri åbner 1. oktober i SuperBrugsen i Vonsild, som samtidig fejrer, at udbygningen af butikken er færdig. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce