Annonce
Sport

Stor Watford-fejl hjælper haltende Tottenham til uafgjort

Glyn Kirk/Ritzau Scanpix
Tottenham fik ved hjælp af en stor målmandsfejl sikret et enkelt point mod Watford i Premier League.

Tottenham skulle lørdag bruge hjælp fra sin modstander til at sætte et point på kontoen i Premier League.

Watfords målmand Ben Foster var således i gavehumør, da han med en stor fejl i kampens afslutning gjorde det muligt for Dele Alli at udligne til 1-1, der også blev kampens slutresultat.

Christian Eriksen måtte se kampen fra tribunerne. Den danske midtbanekreatør sad ude med et trælår.

Watford så længe ud til at tildele Tottenham sit femte nederlag i de seneste seks kampe på tværs af alle turneringer.

Allerede efter små seks minutter kom Mauricio Pochettinos tropper således bagud, da franske Abdoulaye Doucoure sparkede et fladt indlæg fra Daryl Janmaat i mål.

Tottenham pressede efterfølgende på, men symptomatisk for holdets nuværende formkurve ville bolden bare ikke ind.

Men med cirka fem minutter tilbage af den ordinære spilletid hjalp Ben Foster hjemmeholdet godt på vej, da han i et forsøg på at opsnappe en bold i feltet fik jordet sin egen medspiller, med det resultat at Dele Alli kunne sparke bolden i et stort set tomt mål.

Det gav Tottenham blod på tanden, og Watford-feltet var under belejring i de sidste minutter, men Allis udligning forblev kampens sidste scoring.

Tottenham har nu 12 point på Premier Leagues syvendeplads.

Lidt længere oppe i tabellen finder man Kasper Schmeichels Leicester, der med en 2-1-sejr lørdag over Burnley hoppede op på andenpladsen med 17 point.

Schmeichel og co. kan dog blive overhalet i tabellen af både Manchester City og Arsenal, der skal i aktion henholdsvis senere lørdag og mandag.

Chelsea tog lørdag en 1-0-sejr over Newcastle og har ligesom Leicester 17 point. Marcos Alonso scorede kampens ene mål i det 73. minut.

Andreas Christensen sad ude med en skade i baglåret, som han pådrog sig i forbindelse med den seneste landsholdssamling.

Pierre-Emile Højbjerg, Jannik Vestergaard og resten af Southampton-truppen fik et enkelt point med sig fra lørdagens møde med Wolverhampton, der sluttede 1-1.

Højbjerg gjorde sig uheldigt bemærket, da han kort efter Southamptons 1-0-scoring i anden halvleg begik det straffespark, som Raúl Jiménez efterfølgende udlignede på.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Kolding

Uheld skabte massiv kø ved Kolding

Annonce