Annonce
Tønder

Storalarm: Branden startede i køkkenet

En mandlig beboer på anden etage måtte reddes ud med brandværnets store stigevogn. Foto: Uwe Iwersen
Politiet mener at have fundet årsagen til branden i boligblokken på Nørremarksvej, hvor en beboer fredag eftermiddag måtte reddes ud fra anden sal.
Annonce

TØNDER: Der var drama og tårer fredag eftermiddag omkring boligblokken på Nørremarksvej 58 i Tønder. En kraftig brand i en lejlighed i stueetagen sendte røg op gennem hele bygningen, og oppe på anden sal måtte brandfolkene redde en mand ud med værnets store stigevogn.

Nu mener politiet at have fundet frem til, hvad der startede branden.

- Det ser ud til, at komfuret i køkkenet er årsag. De nærmere omstændigheder skal undersøges nærmere, lyder meldingen fra vagtchef Ivan Gohr Nielsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi i Esbjerg.

Et stort opbud af røgdykkere fik hurtigt bugt med branden, der bredte sig fra lejlighedens køkken til stuen. Ud over beboeren på anden sal reddede brandfolkene også tre katte og en hund ud af den røgfyldte bygning.

I boligblokken er der i alt seks lejligheder. Den delvis udbrændte i stueetagen er ubeboelig, og beboerne måtte genhuses. De øvrige beboere i blokken, der hører ind under Tønder Andelsboligforening, er vendt tilbage til deres egne fire vægge.

Det ser ud til, at komfuret i køkkenet er årsag. De nærmere omstændigheder skal undersøges nærmere.

Ivan Gohr Nielsen, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi, Esbjerg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce