Annonce
Billund

Storbank efter valget til spidskandidat: Jeg har mega kriller i maven

Det var kun nødvendigt med en enkelt afstemningsrunde, før Venstres nye spidskandidat var valgt. Stephanie Storbank trak over halvdelen af stemmerne og er dermed partiets bud på en kommende borgmester i Billund Kommune. Foto: Jacob Schultz.
Der var suveræn opbakning til Stephanie Storbank, da Venstres medlemmer tirsdag aften valgte partiets bud på en kommende borgmester i Billund Kommune.

Billund Kommune: Det var en glad og stolt Stephanie Storbank, der tirsdag aften kunne lade sig kåre som Venstres bud på en ny borgmester i Billund Kommune.

Opbakningen til Stephanie Storbank var så overvældende, at det kun var nødvendigt med en enkelt afstemningsrunde, da hun løb med 267 af de 512 stemmer – flere end de 50 procent, der er kravet for at være valgt.

- Lige nu har jeg bare kriller i maven. Jeg er mega glad og stolt, og jeg er fyldt med taknemmelighed over for alle dem, der har stemt på mig. Jeg er stolt over, at jeg kunne vinde med så stor opbakning, lød det kort efter valget fra Stephanie Storbank, der lover at gøre sit ypperste for, at Venstre frem mod næste års kommunalvalg bliver en enhed.

Annonce

- Det er vigtigt, at vi står sammen som et hold og spiller hinanden gode. Det vil jeg arbejde for ved at få alle med, siger hun.

Ikke et ja-kontor

37-årige Stephanie Storbank, der i indeværende byrådsperiode er formand for unge- og kulturudvalget, lagde i sin præsentation vægt på, at hun med sin profil vil være i stand til at trække vælgere fra flere af de andre partier. Hun fortalte ligeledes, at kommunen efter hendes opfattelse ikke skal være et ja-kontor.

Sådan faldt stemmerne

Stephanie Storbank - 267 stemmer.

Peter Fredensborg - 166 stemmer.

Anna Jakobsen - 57 stemmer.

Ivar Nørlund - 22 stemmer.

- Det er politikernes opgave at sige nej og prioritere, sagde hun og slog dermed fast, at hun ikke er bange for at kaste sig ud i et rask lille slagsmål, når det bliver nødvendigt.

- I morgen starter en ny dag, hvor der ligger en stor opgave foran os. Vi skal træde sammen som et hold med samme mål, lød det efter sejren fra Stephanie Storbank.

- Venstres fremtid i Billund Kommune tegner lys, hvis vi formår at sætte præg på den kommunale dagsorden og stå sammen som et hold. Det vil jeg gerne stå i spidsen for, tilføjede Venstres bud på en kommende borgmester.


Lige nu har jeg bare kriller i maven. Jeg er mega glad og stolt, og jeg er fyldt med taknemmelighed over for alle dem, der har stemt på mig. Jeg er stolt over, at jeg kunne vinde med så stor opbakning.

Stephanie Storbank
Annonce
Billund For abonnenter

Jens fylder 100 år: - Jeg har aldrig bekymret mig om ting, jeg ikke kan lave om på

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nyt byråd fritstiller topdirektør for tusindvis af ansatte øjeblikkeligt

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Sydjylland

Endnu en smitterekord og stor stigning i hele landsdelen: I en kommune eksploderer smitten med 800 flere tilfælde over weekenden

Varde For abonnenter

3F har svært ved at hjælpe bulgarske arbejdsmænd: Er tavse som en mur

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Navne For abonnenter

Tredje gang tabte han til kræften: Tidligere indehaver af Expert i Varde er død

KIF Kolding

Fremragende første halvleg af KIF - sølle efter pausen

Vejen

Danmarks billigste herregård solgt på en måned: Køber fik lille nedslag i prisen

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Aabenraa For abonnenter

Læser undrer sig: Hvorfor bygger man nyt for 13 millioner kroner på losseplads, der skal lukke?

Esbjerg For abonnenter

Byråd tager det tunge skyts i arsenalet i brug efter påbud: Klar til at lukke for elevers adgang til skole

Sønderborg

Under et halvt år til Tour de France: Uforudsete udfordringer er dukket op

Annonce