Annonce
Sønderborg

Storbrand i bymidten dagen derpå: Det er et trist syn

Foto: Henrik Rath
Dagslyset er tilbage, og det er et trist syn, der møder de forbipasserende i Citykrydset, hvor resterne af bygningerne efter storbranden står tilbage.
Annonce

Sønderborg: Brandmænd fra brandværn fra det meste af området kæmpede til ud mod natten for at få bugt med ilden i bygningerne i Citykrydset i Sønderborg. Flere står og kigger på udbrændte ejendomme, hvor burgercaféen Lazy Dog og tøjforretningen LY Copenhagen var i stueplan. Øverst totalt udbrændte lejligheder.

Bygningerne blev dog hurtigt evakueret efter brandens begyndelse mandag ved 14-tiden. Lynhurtigt bredte ilden sig dog, som fotos og film viser på JV.dk og dagens avis.

Branden startede efter al sandsynlighed i en skorsten med forbindelse til Lazy Dog, og bredte sig hurtigt i den gamle bygning, hvor meget er træ. Brandfolk havde også problemer med at komme til i det tætte bykvarter. En trætrappe inde hos Lazy Dog brændte hurtigt op.

Butikker ved siden af bygningen - blandt andre Telia og ostebutikken - er brand- og røgskadede. Flere butikker op ad Perlegade og Jernbanegade har også fået røgskadet deres tøj på grund af den kraftige røgudvikling.

På et tidspunkt opfordrede politiet folk til at holde sig indendøre, da røgen kunne indeholde giftige stoffer.

Brandmyndighederne tilser ejendommene og undersøgelser skal nu i gang.

Foto: Henrik Rath
Foto: Henrik Rath
Foto: Henrik Rath
Foto: Henrik Rath
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce