Annonce
Kolding

Store youtube-stjerner giver krammere ved lagersalg langt ude på landet

Billedet her er fra det første lagersalg med youtube-stjerner på Uhrevej ved Jordrup. Her tog August Larsen en selfie med Anders Møller, som på Youtube er kendt som Eiqu Miller. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Youtuberen Eiqu Miller og tøjfirmaet FirstGrade står bag et stort lagersalg i Jordrup i weekenden. Det helt specielle er, at gæsterne kan komme tæt på youtubere, der tilsammen har flere end en million følgere.
Annonce

Jordrup: Gæsterne kan få en snak, en krammer eller tage en selfie med Eiqu Miller, Alexander Husum, RobinSamse og andre af landets mest populære youtube-stjerner i weekenden. De er et ekstra trækplaster, når Eiqu Miller og tøjmærket FirstGrade holder lagersalg ude på landet.

Eiqu Miller, der hedder Anders Møller, har stiftet FirstGrade sammen med Jesper Mortensen, og det er på tøjfirmaets lager, eventet holdes.

- Det er anden gang, vi slår dørene op til et par dage, hvor gæsterne kan gøre en god handel og samtidig møde de største youtubere i Danmark, fortæller Kasper West fra FirstGrade.

De youtubere, der møder op, har tilsammen flere end en million følgere.

Første gang, der blev holdt lagersalg på Uhrevej, lagde omkring 600 vejen forbi.

- Det var sidste år, og det gav tydeligvis god mening. Vi fik mange positive tilbagemeldinger på dagen. Denne gang har vi skruet lidt op, så der er dobbelt så mange youtubere med, og vi håber, at folk vil komme fra hele landet, så vi måske kommer over de 1200 mennesker, siger Kasper West.

Flere af youtuberne har deres eget tøjmærke, og de sælger deres eget merchandise til lagersalget. De vil også skrive autografer og signere trøjer.

- Det er typisk hoodies og t-shirts, men også bukser, shorts og sådan noget, uddyber han.

Stjernerne

Så mange følger de danske youtube-stjerne:

Eiqu Miller 242.000. Sophia Brown 101.000. RobinSamse 210.000. Niki Topgaard 164.000. Alexander Husum 376.000.

Youtube er en populær webportal, hvor man frit kan dele sine videoklip. Brugere kan uploade videoer, se andres videoer, kommentere, like og følge hinandens videoer.

Annonce

Overraskelse i ærmet

Eiqu Miller er til stede både lørdag og søndag. Lørdag kan gæsterne også møde RobinSamse (det er Robin Dekker Madsen og Samrita Kaur), Niki Topgaard, Sophia Brown og Jacob Juulsgaard.

Søndag kommer Alexander Husum, der med sine 376.000 følgere på Youtube er den mest kendte, Sophia Brown og en hemmelig youtube-stjerne.

- Aldersmæssigt vil de fleste blandt publikum nok være mellem otte og 16 år, og så vil de typisk have deres forældre med til at køre, og der er god plads til at parkere ved lageret, siger Kasper West og fortsætter:

- Ofte står youtuberne på en scene, når publikum møder dem live, men i weekenden kan publikum møde dem helt tæt på, siger Kasper West.

Lagersalget med youtube-stjernerne foregår lørdag den 1. og søndag den 2. februar. Begge dage klokken 10-16.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Annonce