Annonce
Læserbrev

Storemor ser mig

Læserbrev: Tak, Mette, at du også denne nat har våget over mig og mine.

Således vil jeg kunne indbefatte dig, vores statsminister, i min morgenbøn, når du får gennemført den planlagte lovgivning, der skal øge vores sikkerhed og befri os fra frihedens tyngende byrde.

Og jeg foreslår dig, Mette, - ja, du må meget undskylde, for du ved jo bedst - at du henvender dig til Det Kinesiske Kommunistparti for at få rådgivning om ansigtsgenkendelse, der vil kunne øge sikkerheden og trygheden yderligere. Jeg ryster faktisk allerede lidt i bukserne bare ved tanken om at gå gennem Uldgade i mørkningen.

Og jeg har for nylig været så letsindig at opsige abonnementet på min mobiltelefon, da jeg kun ville bruge den til at tage billeder med. Men jeg agter at forny det straks, så du, storemor, altid ved, hvor jeg er og kan lytte med på, hvad jeg siger og kan hjælpe mig, hvis jeg skulle komme til at sige og gøre noget dumt.

På den måde er jeg også i meget større sikkerhed, når jeg færdes i Draved Skov - hvor der garanteret også vil kunne opsættes videoovervågningskameraer - i trækronerne - i et betryggende antal. For jeg må indrømme, Mette, at i nogen tid har jeg kun været overvåget af de opsatte vildtsvinekameraer derude. Det var da skidt.

Nu kommer jeg til at føle mig tryg også ude i det vilde.

Tak og knus, storemor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce