Annonce
Trekantområdet

Stormøde på nettet om hjælpepakker: Gratis at deltage

Butikker og spisesteder har det særdeles svært i det nedlukkede Danmark under coronakrisen. Der er dog hjælpepakker fra staten, og nu inviterer Business Fredericia til onlinemøde om mulighederne. Foto: Peter Leth-Larsen
Business Fredericia og revisorer vil fortælle detailhandlende og restauratører om kompensationer og andre initiativer fra staten under coronakrise.
Annonce

Fredericia: Detailhandelen og restaurationsbranchen er i noget nær knæ mange steder på grund af samfundsnedlukningen.

I Fredericia presses de selvstændige også af restriktioner, som coronavirus har medført de seneste uger. En del har været nødsaget til helt at lukke for kunder og hjemsende medarbejdere, skriver Business Fredericia i en pressemeddelelse:

- Gågaderne er mennesketomme, og omsætningen i landets butikker, caféer og restauranter hårdt ramt.

For at afbøde lidt inviterer erhvervslivet og butikkernes organisation i Fredericia derfor til et åbent stormøde over internettet torsdag 16. april fra klokken 08.15 til 09.00.

Annonce

Se på ordninger

I samarbejde med Brandt Revision vil Business Fredericia på det såkaldte webinar fortælle om de forskellige hjælpepakker, regeringen har sat i gang.

- Og blandt andet give en overordnet gennemgang af kompensationsordningerne for lønkompensation, omsætningsnedgang og faste omkostninger.

Det oplyser erhvervskonsulent, Lene Bach, fra Business Fredericia:

- Det er et webinar, som tilgodeser netop detail og restaurationsbranchens udfordringer, og hvor revisor Søren Fricke vil guide deltagerne.

Annonce

Hvad er behovet?

Onlinemødet er gratis at deltage i. Først til mølle.

Er der behov for flere møder, arrangerer Business Fredericia dem dog:

- Men lige nu kan det være svært at vurdere behovet, for vi har hele tiden haft åbent for løbende krisehjælp, så mange virksomheder er blevet hjulpet videre.

Tilmelding på Businessfredericia.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce