Annonce
Ribe Esbjerg HH

Storsejr: Ribe-Esbjerg rykkede ligarivaler midt over

Ribe-Esbjerg HH spillede en rigtig fin træningskamp og vandt ude med 32-26 over TTH Holstebro. Foto: Daniel Ingason
Der blev leveret en virkelig overløftende præstation af ligaspillerne fra Ribe-Esbjerg HH i fredagens træningskamp, som kastede en udesejr på 32-26 (23-13) over TTH Holstebro af sig.

RIBE-ESBJERG HH: Nu er træningskampe én ting, ligakampe om dyrebare point noget helt andet.

Alligevel var det svært ikke at være imponeret over den indsats, som Ribe-Esbjerg HH leverede i fredagens træningskamp i Gråkjær Arena mod TTH Holstebro.

- Vi rykkede dem jo midt over, konstaterede cheftræner Kristian Kristensen efter sejren på 32-26.

Annonce

Og det havde han da så evig ret i.

Ribe-Esbjerg havde indledningsvis godt nok lidt udfordringer med at få afstemt tingene i defensiven, hvor Miha Zvizej og nyankome Besard Hakaj dannede midteraksen, men da aftalerne først var på plads, var de velspillende gæster hurtige til at trække fra.

En meget træfsikker Mathias Jørgensen og holdkammeraterne førte 11-9 efter det første kvarter, men bare otte minutter senere stod der 19-10 til udeholdet, der var i total kontrol.

René Villadsen stod første halvleg i målet. Han fik ikke fat i meget i de første minutter, men derefter spillede den store keeper sig op, og han var med til at gøre livet surt for Aron Mensing, Nikolaj Enderleit og Johan Meklenborg i TTH-bagkæden.

Søren Rasmussen overtog pladsen i anden halvleg. Han fik også hevet nogle fine redninger ud af ærmet, men på det tidspunkt var kampen for længst afgjort. Faktisk førte Ribe-Esbjerg på et tidspunkt med hele 30-18.

- Vi er ikke oppe at flyve over det her, men vi glæder os selvfølgelig over, at vi går ud og gør det rigtig godt hele vejen rundt. Det var både de unge og de ældre. Vi har rigtig godt fat i hinanden inde på banen, mente Kristian Kristensen.

Ribe-Esbjerg, der igennem hele kampen spillede virkelig fint angrebsspil under kyndig ledelse af rutinerede Jonas Larholm, kunne også glæde sig over, at holdets kontrafase, som gav alt for få mål i sidste sæson, var knivskarp.

- Uanset om det er "bare" var en træningskamp, giver det selvtillid og godt humør at vinde. Så det siger sig selv, at jeg er rigtig fint tilfreds med vores udtryk i de to kampe i denne uge. Det er fint at slå SønderjyskE og TTH Holstebro, sagde Kristian Kristensen.

Mathias Jørgensen blev Ribe-Esbjergs topscorer i kampen med syv mål, mens Miha Zvizej og Nicolai Nygaard scorede seks og fem mål.

Om to uger spiller Ribe-Esbjerg, der var uden Daniel Ingason og en lægskadet Gunnar Steinn Jonsson i Holstebro, spiller den første betydningsfulde kamp i den nye sæson om to uger, når holdet møder HC Midtjylland fra 1. division ude i pokalturneringen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Annonce