Annonce
Team Esbjerg

Storsejr: Team Esbjerg vågnede op til dåd - se billederne

Team Esbjerg vandt lørdagens ligakamp over TTH Holstebro med 37-27. Fotos: Annett Bruhn
Forfærdelig første halvleg blev afløst af en fin præstation i de sidste 30 minutter, og så ligaens suveræne tophold ikke skyggen af problemer med at storsejre over TTH Holstebro.

TEAM ESBJERG: Så er der igen fred og ingen fare.

Team Esbjerg vandt helt som forventet lørdagens hjemmekamp i ligaen over TTH Holstbro - og det danske mesterhold, der om en uge tager fat på de spændende kampe i hovedrunden af Champions League, har dermed igen hele seks point ned til de nærmeste konkurrenter.

Sejren blev på 37-27 (14-16). Topscorer for Team Esbjerg, der var uden en småskadet Estavana Polman og Vilde Mortensen Ingstad, blev Elma Halilcevic, Sonja Frey og Marit Frafjord, der alle scorede syv mål.

Team Esbjergs næste kamp er på onsdag ude mod Aarhus United, mens turen i næste weekend går til Norge, hvor Vipers Kristiansand venter i Champions League.

Alt om kampen lidt senere på www.jv.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

JV Podcast

Podcast: Sydbank strammer skruen, mens skræk for smitsom virus spreder sig

Annonce