Annonce
Sydjylland

Følg med live her: Stort debatmøde om fremtidens transport - stil dine spørgsmål direkte til transportministeren

Transportminister Benny Engelbrecht (S) deltager i et stort virtuelt debatmøde om fremtidens transport - og du kan stille ham dine spørgsmål. Arkivfoto: Claus Thorsted
Mandag har du mulighed for stille dine spørgsmål direkte til transportminister Benny Engelbrecht (S), når JydskeVestkysten er vært for et stort virtuelt debatmøde om fremtidens transport. Følg linket via boksen "Veje til Vækst i trekantområdet" herunder.

Følg live-streamen og stil spørgsmål ved at trykke på billedet herover.

Debatmøde: Transportminister Benny Engelbrecht (S) står foran sin helt store opgave som transportminister: Han skal forhandle en plan i hus med Folketingets partier om nye veje og baner i Danmark. En plan, der skal løse udfordringer med køer, flaskehalse og dårlig mobilitet, og som samtidig skal være grøn.

Mandag den 18. januar 2021 klokken 10.30-12 varmer JV Direkte arrangementet "Veje til Vækst i Trekantområdet" op til forhandlingerne med et virtuelt topmøde, og du er inviteret med. Her skal en stribe af transportens vigtigste aktører diskutere udfordringer, løsninger og grøn omstilling med udgangspunkt i et trafikkens helt store knudepunkter - nemlig Trekantområdet.

På deltagerlisten er blandt andre Benny Engelbrecht, en række transportordførere, borgmestrene i Vejle og Middelfart, Dansk Industri og ITD med flere. Du kan blive klogere - og du kan stille alle dine spørgsmål om Hærvejsmotorvejen, kø på E45, godstransport eller noget helt fjerde direkte til panelet ved at klikke ind på livestreamen.

Sådan deltager du

  • Debatmødet er et JV Direkte-arrangement, som JydskeVestkysten arrangerer i samarbejde med business region Trekantområdet, Fyens Stiftstidende, Vejle Amts Folkeblad og Fredericia Dagblad.
  • Tidspunktet er mandag den 18. januar 2021 klokken 10.30-12.
  • Mødet foregår virtuelt via livestream, så alt du skal bruge for at deltage er en computer eller en smartphone. Du finder livestreamen ved at trykke på billedet "Veje til vækst i Trekantområdet" herover.
  • Det er gratis at deltage.
  • Har du spørgsmål om specifikke emner på transportområdet - eksempelvis til transportminister Benny Engelbrecht - så send dem meget gerne inden arrangementet på mail: kini@jv.dk. Det bliver også muligt at stille spørgsmål undervejs i arrangementet.

Du finder livestreamen ved at trykke på billedet "Veje til vækst i Trekantområdet" herover.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet For abonnenter

Sex i en hemmelig verden: Alle slags mænd mødes i skoven - også dem med vielsesring og autostol på bagsædet

Annonce