Annonce
Kolding

Gymnasium sendte opmuntring i en træls tid: 900 elever fik en citronmåne med posten

Alle 900 elever på Munkensdam Gymnasium har modtaget sådan en pakke her sammen med en udfordring om at lave det mest kreative kagebord med citronmånen. Skolens rektor havde også sendt en hilsen med til samtlige elever med ros til eleverne for deres indsats under coronahjemsendelsen. Foto: John Ahle Petersen
Ledelsen på Munkensdam Gymnasium vil vise de cirka 900 elever, at den tænker på dem under hjemsendelsen. Derfor har den nu sendt en citronmåne ud til samtlige elever og sætter kagebords-konkurrence i gang.
Annonce

Kolding: Det var lidt af en overraskelse, der ventede alle elever fra Munkensdam Gymnasium i Kolding, da de onsdag og torsdag morgen stod op.

I nattens løb var der nemlig blevet leveret en pakke til alle gymnasiets cirka 900 elever, og da de åbnede den, viste den sig at indeholde en citronhalvmåne og en hilsen fra rektor Per Møller.

Med kagen håber gymnasiets ledelse, at eleverne får en lille opmuntring her midt i den lange hjemsendelse til fjernundervisning, de efterhånden har været igennem. Eleverne har ligesom landets øvrige skoleelever været hjemsendt siden før jul.

I sin hilsen anerkender rektoren samtidig elevernes indsats og roser dem for at gøre det godt derude "bag webkameraerne", ligesom han også fortæller, at han glæder sig til at se dem alle igen.


Vi vil gerne give eleverne lidt anerkendelse og sige, at vi ved, de arbejder hårdt, og at vi tænker på dem

Per Møller, gymnasierektor


Samtidig sætter han med kageforsendelsen gang i en konkurrence for alle elever, hvor de med citronhalvmånen i centrum skal lave det flotteste eller mest kreative kagebord og uploade et billede af det på skolens Facebookside. Herefter kårer skolens ledelse så to vindere af konkurrencen.

Annonce

Vi tænker på jer

- Der skal jo ikke så meget til i denne tid, og vi vil gerne give eleverne lidt anerkendelse og sige, at vi ved, de arbejder hårdt, og at vi tænker på dem. Jeg håber, de bliver glade for kagen, for den her tid kan jo ellers godt være præget af lidt mismod og mistrøstighed, siger Per Møller.

Ideen til citronmåne-hilsenen og konkurrencen blev født i søndags, og herefter fik man i al hast Dancake til mandag at producere 900 citronmåner til formålet. Tirsdag sørgede skolens rengøringspersonale for at pakke alle kagerne, og så var det ellers med at aflevere dem til distributionsfirmaet, der stod for omdelingen af de mange kager.

Med kagerne har eleverne ikke bare fået lidt sødt at spise, men de er altså også blevet sat på en lidt anderledes opgave, hvor de skal tænke kreativt og dyste mod hinanden, når de i løbet af torsdag skal sende billeder af deres påfund ind til skolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Udvalg vrager planer for 180 meter høje møller i Tjæreborg Enge: Byråd skal dog træffe den endelige beslutning

Annonce