Annonce
Esbjerg

Stort konferencehotel i Esbjerg får nyt navn og dropper hotelværelserne

ECH Park skifter navn til Esbjerg Park, som fremover bliver uden hotelværelser, fremgår det af en pressemeddelelse.
Med en tilpasset aftale med stedets ejer, Esbjerg Kommune, omdanner Palle Storinggaard nu konferencehotellet ECH Park til Esbjerg Park, og samtidig dropper han hotelværelserne. Esbjerg Kommune forventer, at man inden sommerferien vil fremlægge forslag til muligheder for bygninger og arealer i området.

Esbjerg: Når dørene igen åbnes til ECH Park efter en lang nedlukning bliver det som Esbjerg Park og uden hotelværelser, fremgår det at en pressemeddelelse.

- Som direktør og indehaver af Esbjerg Park, har det været vigtigt for mig at fremtidssikre min virksomhed bedst muligt, og det mener jeg er opnået ved at fokusere alene på hovedbygningen, der i dag benyttes til konferencer, fester, koncerter, messer og foredrag, udtaler Palle Storinggaard i meddelelsen.

Palle Storinggaard driver også Hotel Britannia i hjertet af Esbjergs centrum.

Annonce

Det er Esbjerg Kommune, der ejer det store ejendomskompleks ved Vognsbølparken, som historisk har tilhørt Danmarks ældste arbejderhøjskole, Esbjerg Højskole. Af pressemeddelelsen fremgår det således, at Esbjerg Kommune har været i dialog med Palle Storringgaard, og at parterne har tilpasset lejemålet, så det i højere grad passer med Palle Storinggaards ambitioner for stedet.


Hvad fremtiden nu bringer for de resterende bygninger og arealer i området er Esbjerg Kommune nu i tænkeboks omkring. Det forventes, at der før sommerferien fremlægges forslag til muligheder, som skal drøftes politisk.

Jesper Frost Rasmussen, borgmester, Esbjerg Kommune


- Hvad fremtiden nu bringer for de resterende bygninger og arealer i området er Esbjerg Kommune nu i tænkeboks omkring. Det forventes, at der før sommerferien fremlægges forslag til muligheder, som skal drøftes politisk, udtaler borgmester Jesper Frost Rasmussen i pressemeddelelsen.

Esbjerg Kommune udbød for omkring et par år siden bygningerne til salg, men salget faldt til jorden, og kommunen meddelte allerede dengang efterfølgende, at den ville gå i tænkeboks omkring ejendommens fremtid.

Fokus på konferencer og fester

Palle Storinggaard glæder sig også over aftalen, selvom den medfører et farvel til et antal medarbejdere.

- Området er jo fantastisk med park og grønne arealer, og selv om vi har måttet sige farvel til nogle dygtige medarbejdere, da værelsesudlejningen nedlægges, så er det en glædelig nyhed endelig at få en ny aftale på plads for det nye Esbjerg Park, siger han og fortsætter:

- Fremadrettet vil Esbjerg Park hovedsageligt fokusere på konferencer og fester, samt mindre koncerter, foredrag og messer, og skulle værelsesbehovet opstå, så driver vi heldigvis Ny Hotel Britannia ved Torvet i Esbjerg City, hvor gæsterne vil kunne overnatte og nyde en god middag på Café Appetiit eller i gourmetrestauranten Mundheld.

Esbjerg Park vil også ifølge pressemeddelelsen gør det muligt med såkaldte hybridmøder, videokonferencer og livestreaming, idet stedet netop har investeret 250.000 kroner til formålet. Desuden er der planer om en større indvendig modernisering og renovering af samtlige møde- og selskabslokaler frem til sommeren 2022.

Der vil fortsat være mulighed for afholdelse af alle slags selskaber, fester og arrangementer.

Det var tilbage i 2013, at Palle Storinggaard indgik sin lejeaftale med Esbjerg Kommune – dengang hed stedet Esbjerg Conference Hotel. Siden blev det ECH Park og nu altså Esbjerg Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce