Annonce
Sport

Stort nederlag på egen bane: Sønderjylland Elite Speedway fik en røvfuld

Nu har Mads Hansen og Sønderjylland Elite Speedway også prøvet at tabe i speedwayligaen i denne sæson. Holdet tabte med 47-37 på egen bane til Slangerup. Foto: John Bo Jensen
Så gik den ikke længere for det nyetablerede ligahold, der fik klø hjemme på Vojens Speedway Center af Slangerup, der vandt 47-37. Nicolai Klindt og Anders Thomsen skuffede fælt.

JV I VOJENS: Så prøvede Sønderjylland Elite Speedway også at få en røvfuld i ligaen.

De unge løver på holdet gjorde ellers, hvad de kunne.

De leverede varen, men det rakte slet, slet ikke til at hente den tredje ligasejr i træk.

Annonce

Sønderjylland Elite Speedway, der sammen med Nordjysk Elite er nye hold i ligaen i denne sæson, tabte nemlig onsdagens hjemmematch på Vojens Speedway Center til Slangerup.

Sjællænderne kunne pakke grejet sammen og rejse hjemad med en sejr på hele 47-37.

Udeholdet gjorde det fint over hele linjen, men Slangerup havde i A-kører Mikkel Michelsen matchens helt store profil. Han scorede hele 16 point og var i en klasse for sig selv.

Lige til glemmebogen

Det samme kunne man på ingen måde sige om Sønderjylland Elite Speedway, hvor ellers formstærke Nicolai Klindt, der har gjort det så fremragende i de tidligere matcher, og grandprix-kører Anders Thomsen floppede totalt.

De havde begge en match lige til glemmebogen.

Klindts aften bød bare på seks point i lige så mange heats - og det gik egentlig skævt lige fra begyndelsen, hvor han udgik med maskinskade. Derefter blev han han sidst i sit andet heat, og trængslerne fortsatte egentlig bare derfra.

Det var stort set lige så magert fra Anders Thomsens side. Den forsvarende danske mester var også en skygge af sig selv. Styrt, maskinskade, og en sidsteplads. Det kunne sådan set ikke være ret meget ringere.

- De to laver 13 point tilsammen ud af 36 mulige. Det er alt, alt for lidt. Så jo, det er ekstremt skuffende. Jeg må indrømme, at det ikke lige var, hvad jeg havde forventet, konstaterede holdleder Ib Pedersen efter afklapsningen.

- Nu taber vi med 10 point, men det var egentlig en tæt match. Vi kommer på 33-33 efter heat 11, men derefter hænger vi igen bagefter. Det er sgu skuffende, at vi ikke var bedre.

Annonce

Ingen stabilitet

20-årige Mads Hansen, der er C-kører, lavede også syv point. Det er egentlig godkendt, men han følte selv, at han burde have præsteret bedre.

- Jeg skulle have lavet flere point, men generelt synes jeg bare ikke, at vi var der i dag. De var bedre end os, så selvfølgelig er deres sejr ganske fortjent, vurderede Mads Hansen.

- Men Slangerup har også et stærkt hold, og de skal nok komme med i toppen, men det satser vi jo også på. De havde stabiliteten, det havde vi desværre ikke denne gang.

Men allerede om en uge er der mulighed for at tage revanche for Sønderjylland Elite Speedway, der skal en tur til Brovst for at møde Nordjysk Elite.

- Vi kommer igen. Det er jeg ikke i tvivl om. Nu har vi haft den offday, vi skal have i denne sæson, mente Ib Pedersen.

Der skulle også have været kørt speedway i Holsted, Outrup og Grindsted onsdag aften, men her måtte man aflyse på grund af de seneste dages heftige regnskyl.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce