Annonce
Esbjerg

Stort pop-up genbrugsmarked i Lustrup

Det er Janni Weis Fenn, fra Lustrup Farmhouse der står bag aktiviteten sammen med Karina Morgenstern og Corrie Wassenaar. Privatfoto.
Der er et stort genbrugsmarked på Lustrup Farmhouse i weekenden den 12.-13. september.
Annonce

Lustrup: Tre lokale ildsjæle med et bankende genbrugshjerte er gået sammen om at skabe et markedsunivers af loppefund, kunsthåndværk og upcycling.

Arrangement løber af stablen hos Lustrup Farmhouse på Strengevej i weekeenden den 12. og 13. september fra klokken 10.00.


Vi laver et stort inspirationsområde, hvor vi giver vores bud på indretning af hjemmet med kant og personlighed. Vores mål er at komme med idéer og kreative input til hjemmet. Man kan finde loppefund, kunsthåndværk, upcycling og fedt vintage.

Janni Weis Fenn


Det er Janni Weis Fenn, der er ejer af Lustrup Farmhouse, som står bag aktiviteten sammen med Karina Morgenstern, indehaver af instagramprofilen iderum.dk, samt Corrie Wassenaar, der er kreativ igangsætter i Sct Peder.

- Vi laver et stort inspirationsområde, hvor vi giver vores bud på indretning af hjemmet med kant og personlighed. Vores mål er at komme med idéer og kreative input til hjemmet. Man kan finde loppefund, kunsthåndværk, upcycling og fedt vintage, siger Janni Weis Fenn.

- Vores mission er at sætte fokus på bæredygtighed og genbrug til dit hjem. Vi vil inspirere folk til at indrette med genbrug og dermed skabe ens helt egen unikke stil med interiør, som andre ikke har. Standene er nøje udvalgt, og der sælges ikke nye varer, fortsætter Janni Weis Fenn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Sønderjyske taber VAR-drama mod Vejle

Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Annonce