Annonce
Team Esbjerg

Stort skulderklap: Kolleger mener, at Jesper Jensen er den bedste træner i Champions League

Jesper Jensen giver her hollandske Estavana Polman en velfortjent krammer efter Champions League-sejren over norske Vipers Kristiansand tilbage i februar. Netop denne duo har været synonym med Team Esbjergs europæiske succes i sæson 2019-20. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Jesper Jensen har været den bedste cheftræner i kvindernes Champions League i denne sæson.
Annonce

TEAM ESBJERG: Det er ikke nogen nyhed, at Jesper Jensen er en dygtig håndboldtræner.

I de to seneste sæsoner er han kåret til årets træner i kvindernes håndboldliga af sine trænerkolleger – og nu er der så også europæisk anerkendelse til den 42-årige Team Esbjerg-træner.

Det handler om Champions League, hvor Jesper Jensen & Co. i den forgangne sæson gjorde det ganske forrygende og spillede sig frem til en endnu ikke spillet kvartfinale mod montenegrinske Buducnost.

Jesper Jensens trænerkolleger i Champions League har nu peget på esbjergenseren som årets bedste træner i den fornemeste af de europæiske klubturneringer, og det er altså foran prominente navne som Metz-træner Emmanuel Mayonnade og Rostov Dons Ambros Martin.

Trænerne har også sat navne på sæsonens bedste spiller på hver enkelt position, og også her er der hæder til Team Esbjerg, da Estavana Polman er kåret til den bedste venstre back i Champions League. Hollænderen, der er valgt foran blandt andre rumænske Cristina Neagu, har da også spillet fantastisk og bidraget med hele 74 mål.

Nu har alle håndboldfans så mulighed for at sætte deres Champions League-drømmehold.

På hver enkelt position er der fem spillere at vælge imellem – og udover Estavana Polman er fem øvrige Team Esbjerg-spillere med i afstemningen.

Det er målvogter Rikke Poulsen, venstrefløj Sanna Solberg, playmaker Sonja Frey, højrefløj Marit Røsberg Jacobsen, og Marit Frafjord som bedste forsvarsspiller – og derudover er Jesper Jensen altså nomineret i trænerkategorien.

Afstemningen foregår på hjemmesiden ehfcl.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce