Annonce
Varde

Stort tillykke til Varde Kommune – flot arbejde!

Anders Kronborg. PR-foto
Annonce

Læserbrev: Selvom jeg er bosiddende i nabokommunen, Esbjerg Kommune, så kan jeg sagtens glæde mig over positive nyheder fra Varde Kommune. Gode nyheder og positive resultater i Varde Kommune smitter positivt af på hele Vestjylland og er med til at gøre vores del af landet mere attraktiv.

I min tid som folketingsmedlem har jeg haft flere gode besøg i Varde Kommune, hvor jeg bl.a. har været inviteret af borgmesteren og den socialdemokratiske gruppeformand. Jeg blev derfor også rigtig glad, da jeg hørte, at Varde kommune har fået den bedste måling nogensinde, når man måler erhvervsvenlige kommuner. Det er rigtig flot, at Varde er Danmarks ottende mest erhvervsvenlige kommune.

Ingen jysk kommune har forbedret erhvervsvenligheden mere end Varde Kommune det seneste år, og det er ikke noget der er kommet af sig selv. Når jeg besøger Varde oplever jeg samarbejde og klare målsætninger. Fokus er på bolden og sagen. Derfor også en stor ros og respekt! Politikerne, embedsfolk og erhvervslivet er ikke kommet sovende til den nye flotte placering.

Som formand for Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg så glæder det mig særlig meget, at en af begrundelserne bl.a. er, at Varde Kommune har et stort fokus på folkeskolen i forhold til at blive erhvervsvenlig. Folkeskolen er kommet tæt på virksomhederne med relevans i forhold til undervisningen og virksomhedsbesøg. Det viser også med al tydelighed, at der er god fornuft i at satse på folkeskolen.

Stort tillykke med den flotte erhvervsplacering – det er til gavn for vækst, beskæftigelse og bosætning i hele Vestjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce