Annonce
112

Stort vikingemarked i Ribe aflyst: - Det reelle tab kan først gøres op senere

Vikingerne kommer ikke til at kæmpe under det årlige vikingemarked på Ribe VikingeCenter, da markedet er aflyst. Arkivfoto
Det årlige internationale vikingemarked på Ribe VikingeCenter er aflyst som følge af coronavirussen.
Annonce

Ribe: Hvert år slår Ribe VikingeCenter dørene op til sæsonen samtidig med, at der holdes et stort vikingemarked med flere tusinde gæster og mange vikinger på stedet. Men sådan bliver det ikke i år. Lederne af Ribe VikingeCenter, Bjarne Clement og Karen Nørgaard, har nemlig valgt at aflyse årets marked grundet covid-19 situationen. Markedet skulle være holdt i ugen fra den 27. april til den 3. maj.

- Vi følger myndighedernes retningslinjer og bakker hundrede procent op om det danske samfunds fælles indsats for at bekæmpe smittespredningen. Det er super ærgerligt. Både på det formidlingsmæssige, sociale og økonomiske plan. Vikingemarkedet er cirka ti procent af vores omsætning, men det reelle tab kan vi først gøre op, når vi ved hvornår, vi kommer igang, siger Bjarne Clement.

- Det, som er det mest trælse, er, at vi ikke ved, hvornår vi så kan lukke op. Hvis vi vidste det, kunne vi arbejde med konkrete planer for sæsonen. Nu er det kun teorier, vi har at gå ud fra, og der er jo mega mange ubekendte i ligningen lige nu. Men vi glæder os rigtig meget til at åbne Ribe VikingeCenter, så snart forholdene tillader det, siger Bjarne Clement, der blandt har udsat alle sæsonansættelser, ligesom der også spares udgifter på de vikinger, som ikke kommer nu.

Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold For abonnenter

SønderjyskE går fri af nedrykning: Nu kan festen begynde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Antons hus kan du få for 100.000 kroner

Annonce