Annonce
Vejen

Straks bryder debatten løs: Fire storke på vej til Holsted

Fire storke spankulerede rundt på en mark på Lykkeskærvej syd for Holsted St. Lokalrådsformand Frede Uhrskov mener, alt tyder på, de må være på vej til den nye storkerede i Holsted By. Foto: Jørgen Bruun

HOLSTED: - Kunne vi nu ikke bare glæde os over storkens besøg!

Tidligere byrådsmedlem Jørgen Bruun bliver lidt træt, når hans dugfriske foto af fire storke på en mark ved Lykkeskærvej syd for Holsted St. straks får debatten om landbrug, enge og vådområder til at blusse op, som det er sket på Facebook.

En deltager i debatten mener, at den nye storkerede ved Holsted Å aldrig vil blive beboet, fordi der ganske enkelt ikke er tudser nok i området til at holde en storkefamilie på vingerne.

Annonce

Jørgen Bruun påpeger, at der er masser af enge langs åen, og at alle er velkommen til en tur på trampestien med udgangspunkt ved Holsted Kirkegård for ved selvsyn at konstatere, at området er meget mere egnet til waders end til balsko.

Formand for Holsted Lokalrådet Frede Uhrskov glæder sig over de fire storke, som han bestemt mener, må være på vej mod den nye storkerede i Holsted By.

- Det vil glæde mig og hele byen rigtig meget.

Annonce
Erhverv For abonnenter

22-årige Katarina var solgt første gang hun sad bag rattet i en bus:  - Det var fedt og overvældende pludselig at styre sådan et kæmpe køretøj

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce