Annonce
Kolding

Stram Kurs fik næsten 1000 stemmer i Kolding: Så mange stemte på partiet i dit lokalområde

Rasmus Paludan og Stram Kurs fik over 900 stemmer i Kolding. Foto: Morten Stricker

Kolding: Det blev ikke til en plads til Rasmus Paludan og Stram Kurs i Folketinget, da partiet på landsplan fik 1,8 procent af stemmerne.

I Kolding fik partiet i alt 936 stemmer, hvilket svarer til 1,67 procent.

Af alle de 13 valgsteder i Kolding fik partiet den højeste andel af stemmerne i Centrum Syd ved IBC, hvor det meget omtalte parti fik 2,72 procent af stemmerne. Den klart laveste opbakning fik Rasmus Paludan og Stram Kurs i Dalby/Tved/Rebæk med 0,62 procent af stemmerne.

Ved at åbne faktaboksen herunder kan du se, hvor stor en andel af stemmerne partiet fik ved samtlige Koldings 13 valgsteder.

Annonce

Stram Kurs i Kolding

Her kan du se, hvor mange stemmer Stram Kurs fik på de enkelte valgsteder i Kolding. I procent er angivet stemmeandelen.

 • Centrum Nord (Parkhallen): 83 (1,86%)
 • Nordbyen (Pædagogisk Center): 53 (1,99%)
 • Vestbyen (Munkevængets Hal): 57 (1,70%)
 • Strandhuse/Nr. Bjert/Eltang (Lyshøjhallen): 75 (1,34%)
 • Bramdrupdam (Bramdrupdam Sports- & Mødecenter): 38 (1,08%)
 • Alminde-Viuf/Vester Nebel (Alminde-Viuf Hallen): 49 (1,55%)
 • Lunderskov/Jordrup (Lunderskov Hallen): 57 (1,58%)
 • Centrum Syd (IBC): 98 (2,72%)
 • Sydbyen (PULZION): 113 (2,1%)
 • Seest (Bakkeskolen): 54 (1,37%)
 • Dalby/Tved/Rebæk (Dalbyhus): 19 (0,62%)
 • Sdr. Bjert/Sdr. Stenderup/Vejstrup (Bjert-Hallen): 46 (1,55%)
 • Vonsild (Vonsildhallen): 22 (1,09%)
 • Vamdrup/Hjarup/Ødis (Arena Syd): 98 (2,15%)
 • Christiansfeld/Stepping/Taps/Aller/Hejls (Cuben): 74 (1,72%)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Nu spidser det til i sag om tyske huskøbere i Danmark: Styrelse kan sende minister i samråd

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Sport

Forstå hvorfor verden græder: - Vi har mistet en rockstjerne i Kobe Bryant

Annonce