Annonce
Esbjerg

Street Food sat skakmat af bordbestilling

Dan Lia Christensen har valgt at vente med genåbning af Esbjerg Street Food til den 6. maj. Arkivfoto: Mikkel Hausted Hansen
Kravet om bordbestilling satte Esbjerg Street Food skakmat i genåbningsplanen. Dan Lia Christensen venter med at åbne til den 6. maj, og så skulle det gerne være til velkendte forhold for gæsterne.

Esbjerg: Mens masser af restauratører og gæster onsdag jublede over at kunne se hinanden igen efter fire måneders nedlukning, så forblev dørene til Esbjerg Street Food i Kongengade lukkede.

Indehaver Dan Lia Christensen har valgt, at stedet først åbner den 6. maj, selv om det kribler i fingrene hos både ham og gadekøkkenernes medarbejdere.

- Hjertet siger, at vi skal åbne straks, men hjernen siger, at det i praksis nærmest er umuligt, og at vi i stedet skal vente. Kravet om bordbestilling 30 minutter før ankomst satte os skakmat. Vi har kun få ind- og udgange, og bordbestilling fra alle gæster ville være meget vanskeligt at administrere. Så i samråd med stadeholderne har vi besluttet at vente med at åbne til den 6. maj, som var den dato, vi oprindeligt var stillet i udsigt, og som alle har arbejdet hen imod, forklarer Dan Lia Christensen.

Annonce

Genkendeligt

Og ved at vente med at åbne dørene forventer han også at kunne byde spisegæsterne ind til noget genkendeligt.


Vi er street food og har vores koncept, og det vil vi helst ikke give køb på.

Dan Lia Christensen.


- Vi er street food og har vores koncept, og det vil vi helst ikke give køb på. Den 6. maj, når kravet om bordbestilling forsvinder igen, kan vi have gæster inde på samme vilkår, som før nedlukningen. De skal have coronapas eller en frisk negativ test, men ellers er det som tidligere, og jeg kan i hvert fald garantere, at vi alle er mere end klar til at slå dørene op og glæder os meget. Det er ærgerligt, at vi må vente, men rent praktisk er det desværre nødvendigt, siger dan Lia Christensen.

Der er flere, der af samme årsag heller ikke åbnede dørene for gæster onsdag, blandt andre McDonalds, Burger King og Butcher.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce