Annonce
forside

Street Sport Park Padborg: Skatercenter skal fortsat eksistere

Læserbrev: Ingen kan eller skal være i tvivl om, at Dansk Folkeparti i Aabenraa bakker op om, at Street Sport Park Padborg får mulighed for at fortsætte sin gode aktivitet på sin adresse Lejrvejen 8B i Padborg.

I Aabenraa Kommune er sundhed og bevægelse og aktivt fællesskab en vigtig del af vort værdigrundlag, hvilket Street Sport Park Padborg i høj grad lever op til. Det skal det være for alle kommunens borgere og hele kommunen. Street Sport-verdenen er en idrætsgren, som i den grad har fået fodfæste især blandt unge mennesker.

Et så vigtigt alternativ til bevægelse og socialt fællesskab bør der ikke spændes ben for. Her mødes børn og unge i et fællesskab, hvor en livsstil udfoldes. Her kommer også de unge mennesker, som måske ikke lige passer ind med en bold eller en ketsjer. Selve aktiviteten kører fint med god opbakning fra både nær og fjern.

En undersøgelse for nylig har belyst, at Street Sport Park Padborg ikke er til gene for andre erhvervsdrivende i området. Skaterparken passer lige så godt ind i området som for eksempel fitnesscentre, hoteller og kroer og hører derfor fint ind under lokalplanen, hvor blandt andet publikumsorienteret erhverv er nævnt.

Lad os ligesom flere af vore nabokommuner gå foran med et godt eksempel og give plads til denne sportsgren, når nu vi er så heldige, at en privat initiativtager har sat det hele i værk og driver det for egen regning og risiko. Der skal også i en by som Padborg være plads til alle.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

VUC Syd har fået ny direktør

Annonce