Annonce
forside

StreetDome

StreetDome - hvor stor er succesen???

Nu har StreetDome eksisteret i 4 år, og markedsføringen af stedet har i alle årene været meget aktiv! Nu ser vi i avisen mandag, at man vil sammenligne sig med SønderjyskE fodbold på Sydbank Park og ishockeyhold i Frøs Arena i Vojens omkring evnen til at trække folk til idrætsanlæg i kommunen? Hvornår har der sidst været mellem 3000 og 5000 på StreetDome ??

Vi har ikke endnu, efter 4 år, kunnet få nogen indikation af det daglige antal brugere af stedet.

Kommunen har fra starten besluttet, at dette sted skal være gratis for brugerne - uvis af hvilken årsag - og modsat alle andre steder, hvor kommunen stiller idrætsfaciliteter til rådighed! Der er man meget fokuseret på antal brugere på hver enkelt sted (og med god grund), fordi driftomkostninger skal måles i forhold til antal brugere.

Kom nu ind i kampen og vis åbenhed, lige som alle os i de 140 frivillige foreninger skal gøre, når man ønsker kommunale midler til nyetablering eller drift.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: En tænkepause er trods alt bedre end dum beslutning

Klimaet er udfordret. Danmark har et ansvar for at gøre en forskel for nuværende og for kommende generationer. Men danske politikere har også et ansvar for ikke at træffe beslutninger, der måske er populære på den korte bane, men kontraproduktive på den lange. Regeringen har atter udskudt en beslutning om ny oliejagt i Nordsøen. Den danske stat har i over 40 år givet virksomheder tilladelse til at udvinde olie og gas i Nordsøen. Den forretning har finansieret en betydelig del af velstanden i dette land. I tusindvis af mennesker arbejder i den industri, alene i denne del af landet, og det skal de ikke skamme sig over. De skal nemlig være med til at finansiere fremtiden. Fire selskaber har budt i den ottende runde, som gælder fra 2025 og giver mulighed for at udvinde olie til 2055. Selskaberne var lovet et svar for et halvt år siden. Nu må de vente på ubestemt tid. Regeringen har udbedt sig tænkepause, og det er ærligt talt ikke den værste beslutning, regeringen kunne træffe lige nu. De politiske vinde blæser uansvarlighedens vej, politisk er regeringen under pres af sine støttepartier for at sætte en prop i Nordsø-olien. Vi har fået en enormt ambitiøs klimalov. Danmark vil reducere sit CO2 udslip med 70 procent inden 2030. Problemet er, at ingen kender regningen for den beslutning. Kun ligger det fast, at den bliver stor. Nordsøens olie er sort. Men den er i globalt perspektiv mindre sort end megen anden olie. Udfaser Danmark olie hurtigere end grønne energikilder er konkurrencedygtige på verdensmarkedet, forbedrer det ikke klimaet, tværtimod. Så leverer andre endnu sortere brændstof. Danmark tager sit ansvar som et af verdens rigeste lande alvorligt. Men Danmark fylder uendeligt lidt i det globale klimaregnskab, og det vil i virkeligheden ikke kunne måles på et eneste termometer på kloden i 2030, om Danmark lander på 50 eller 75 procent i 2030. Derimod vil det kunne måles, hvis danske oliemilliarder investeres i grønne investeringer, som kan udkonkurrere olien og gassen. Danmark gør ingen forskel ved at blive fattigere. Men Danmark kan gøre forskel, hvis vi sætter vores velstand ind på at finde løsninger – også for de mange, mange andre.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];