Annonce
Trekantområdet

Strib Vinter Festival er aflyst: - Det er brandærgerligt og med stor beklagelse

Poul Krebs var blandt hovednavnene til Strib Vinter Festival 2021, som nu er blevet aflyst på grund af coronarestriktionerne. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Strib: De håbede til det sidste, men bestyrelsen for Foreningen GUF har nu valgt at trække stikket på Strib Vinter Festival, der skulle have løbet af stablen fra 11. til 14. februar.

Det oplyser Foreningen GUF i en pressemeddelelse.

- Det er brandærgerligt og med stor beklagelse at vi må aflyse, men set i lyset af den aktuelle Covid-19-situation og de aktuelle restriktioner i forhold til forsamlinger, overnatning på Strib Skole samt muligheden for at lave og servere mad til publikum, er det simpelthen ikke muligt at afholde en festival, skriver bestyrelsesformand Jørgen Rahbek i pressemeddelelsen.

Foreningens bestyrelse valgte i efteråret 2020 at udskyde beslutningen om en mulig afvikling af festivalen til 4. januar 2021 i håbet om, at Covid-19-situationen skulle tegne sig lysere og af hensyn til forberedelserne, heriblandt billetsalget, aftaler med leverandører og trykning af programmet. Foreningen oplyser også, at den løbende har sparret med politiet, men at bestyrelsen nu altså har besluttet at aflyse.

På 2021-programmet var navne som Poul Krebs, Dorte Gerlach, Jonah Blacksmith Trio og irske Eleanor Shanley. GUF oplyser i pressemeddelelsen, at det program så vidt muligt vil blive forsøgt bibeholdt til festivalen i 2022.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce