Annonce
Aabenraa

Strid om betaling for hul i Hjordkær

Peter Nørgaard tog billedet her, da Arwos undersøgte hullet i februar 2018.
Er det Arwos, eller er det Aabenraa Kommune, der har ansvaret for den gamle kloakledning under stien i Hjordkær? Det spørgsmål skal afklares, inden hullet kan lappes.

Aabenraa: I forbindelse med kommunesammenlægningen i 2007 blev det kommunale forsyningsselskab Arwos stiftet. Men det var ikke alle juridiske spidsfindigheder, der kom helt på plads med det samme.

Derfor er der ingen afklaring på, hvem der egentlig har ansvaret for den gamle kloakledning i Hjordkær, og hvem der dermed skal betale for at lappet få hullet i cykelstien mellem Vibevej og Kirkegade.

Formanden for kommunens tekniske udvalg, Arne Leyh Petersen (DF), bor selv i Hjordkær, og han må af og til høre for, at der fortsat er et hul i cykelstien, som blot er dækket med en jernplade.

- Det er en gammel sag, og den rider mig som en mare. Vi havde det oppe på et møde i kommunen forleden, og jeg har rykket for et svar på, hvornår, der sker noget, siger han.

Annonce

Ikke første gang

Brødtekst

Mellem to stole

Katrin à Nordi, der er afdelingsleder i Arwos, bekræfter, at hullet i Hjordkær er genstand for en uklar ansvarsfordeling mellem Arwos og Aabenraa Kommune.

- Der er nogle steder, hvor vi er i tvivl om ansvaret. Derfor blev der i forbindelse med den nye spildevandsplan sat penge af til en udredning, så vi kan finde ud af, hvad der er op og ned, fortæller hun.

- Med de regler, der er nu, er der simpelt hen sager, der falder mellem to stole, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Blikkenslager er blevet kistemager

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

112

Brandvæsenet rykkede ud til kemikalieudslip med op til 5000 liter syreholdig væske: Der er ingen fare for miljøet

Annonce