Annonce
Billund

Strikkecaféen så cykelløb på første række

Indehaver af Cirkeline, Anette Rasmussen (forrest), havde stillet et bord ud på vejen foran butikken. Her kunne der holdes strikkecafé samtidig med, at Inge Marie Dam (nr. to fra venstre) og andre stamkunder kunne få den perfekte tilskuerplads. Foto: Ludvig Dittmann
Hos forretningen Cirkeline på Nørre Torv havde indehaver Anette Rasmussen stillet et bord ud på gaden. Så kunne hun nemlig være vært ved en strikkecafé, hvor deltagerne samtidig kunne få en af dagens bedste tilskuerpladser til enkeltstarten i Post Nord Danmark Rundt.
Annonce

Grindsted: Det gælder om at skaffe sig den helt perfekte tilskuerplads, når et stort sportsarrangement som en etape i Post Nord Danmark Rundt kommer til byen. Sådan tænkte Inge Marie Dam for et par dage siden, og hun vidste præcis, hvordan hun kunne sikre sig en plads med perfekt udsyn til torsdagens cykelløb.

Sammen med en håndfuld øvrige kvinder havde Inge Marie Dam sat sig til rette med strikketøjet ved et bord uden for garnbutikken Cirkeline på Nørre Torv.

- Jeg skrev på Facebook og spurgte, om hun ikke kunne stille nogle borde udenfor, så vi kunne have et sted at sidde og strikke. For det er jo her, man har det bedste udsyn, fortalte Inge Marie Dam.

Du må altså ikke skrive, at det bare er for at komme lidt hjemmefra.

Strikker og cykel-tilskuer.

Annonce

Ikke bare for at komme hjemmefra

Den opfordring tog Anette Rasmussen, som er indehaver af Cirkeline, gerne imod. Hun og stamkunderne mødes alligevel med jævne mellemrum til en strikkecafé, og sådan en kan man vel lige så godt holde ude på fortovet, når man alligevel skal bruge en god tilskuerplads til cykelløbet.

Faktisk er det stort set hver eneste uge, at de aktive strikkedamer mødes til en strikkecafé et eller andet sted i Grindsted - blandt andet hos Cirkeline.

- Du må altså ikke skrive, at det bare er for at komme lidt hjemmefra, lød det med et grin fra flokken, og Inge Marie Dam fulgte straks trop:

- Nej, nej, det er absolut ikke bare for at komme hjemmefra. At strikke er den rene terapi, tilføjede Inge Marie Dam.

Annonce

God plads til kunderne

Da Grindsted for to år siden lagde asfalt til de danske mesterskaber i cykling, oplevede Anette Rasmussen de mange afspærringer i Grindsted som noget negativt i forhold til omsætningen i sin butik. Med egne ord kunne hun i dagene omkring DM lige så godt have holdt lukket, men denne gang er hun bedre forberedt, og samtidig synes hun, at de forskellige afspærringer i byen er lavet på en endnu smartere måde.

- I formiddag har folk haft god mulighed for at komme ind, og de har også kunnet cykle herind. Så jeg har haft rigtig mange kunder i formiddag, lød det fra Anette Rasmussen.

Enkeltstarten fik en mildest talt dårlig start for den belgiske rytter Sasha Weemaes. Allerede da han kørte ned fra rampen, røg kæden af cyklen, og allerede ved Nørre Torv måtte mekanikeren på arbejde. Foto: Ludvig Dittmann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce