Annonce
Esbjerg

Studerende gav lokal virksomhed noget at tænke over

Virksomheden fik konkrete forslag ud af de 36 timers innovationscamp. Pressebillede

Esbjerg: 60 studerende fra fire uddannelser på Erhvervsakademi SydVest (EASV) har været samlet til en såkaldt innovations-camp, hvor de på 36 koncentrerede timer arbejdede med løsninger på en konkret udfordring stillet af virksomheden Blaaholm. Det fik både de studerende og virksomheden konkret udbytte af.

Blaaholm havde stillet de studerende en kompleks opgave, som handlede om optimering af en svejsemaskine. I anledning af innovations-campen blev maskinen fragtet til EASV og installeret, så de studerende kunne få fingrene helt ned i udfordringen.

- Innovation og iværksætteri er en del at læringsmålene på uddannelserne. Det er vigtigt, at de studerende med forskellig baggrund lærer at arbejde sammen om kreativitet og innovation. Det er den virkelighed, de kommer ud til, og det giver et frirum til at tænke alternative og nye løsninger på en konkret problemstilling i samarbejde med en virksomhed, fortæller lektor på EASV Byggeri og Teknologi, Mogens Præst-

De studerende kom fra uddannelserne Driftsteknolog Offshore, Teknisk Manager Offshore, Produktionsteknolog og Bygningskonstruktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce