Annonce
Kolding

Studerende på uddannelsesinstitution i Kolding smittet med corona

UC Syd har været i kontakt med myndighederne og følger deres rådgivning. Og det er at opfordre alle, der kan have været i kontakt med den smittede, til at være ekstra opmærksom på symptomer, som kan være tegn på COVID-19. Foto: PR foto

Kolding: En studerende på uddannelsesinstitutionen UC Syd i Kolding er blevet smittet med corona.

Der oplyser UC Syd i en pressemeddelelse, hvor man af hensyn til skolens tavshedspligt dog ikke kan fortælle andet om den smittede studerende. Vedkommende opholder sig dog derhjemme, forklares det i pressemeddelelsen fra UC Syd, som ligesom alle landets andre uddannelser er blevet lukket ned.

UC Syd har været i kontakt med myndighederne og følger deres rådgivning. Og det er at opfordre alle, der kan have været i kontakt med den smittede, til at være ekstra opmærksom på symptomer, som kan være tegn på COVID-19. Coronavirus er allerede spredt i det danske samfund, og udmeldingen fra myndighederne er, at ligesom der ikke testes for andre forkølelsesvirusser hos personer med mild sygdom, er der heller ikke grund til at teste for den ny coronavirus, hvis man kun oplever mildere symptomer, som ikke kræver lægehjælp, lyder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce