Annonce
Sønderborg

Succes kommer bag på iværksættere

Hans Tjørnelund og hans makker Paul Knudsen åbner endnu en Flytteboxen-afdeling. Arkivfoto: Jens Eilertsen
Da Flytteboxen for seks år siden åbnede i Broager Erhvervspark, var det meningen, at firmaet kun skulle fylde en lille del af bygningen på 7000 kvadratmeter. Nu fylder firmaet næsten det hele og der er åbnet afdelinger i Ragebøl og Bolderslev. Fredag 15. november åbner endnu en afdeling i Nordborg.

Broager: Behovet for plads til opbevaring er kommet helt bag på de to iværksættere bag Flytteboxen, Hans Tjørnelund og Paul Knudsen. De købte i 2013 en 7000 kvadratmeter bygning på en 21.000 kvadratmeter grund i Broager og kaldte nyerhvervelsen for Broager Erhvervspark. Det navn blev valgt, fordi det var meningen, at Flytteboxen kun skulle fylde en lille del af bygningen. Resten skulle så lejes ud til andre firmaer.

Men det er gået helt anderledes. I dag fylder Flytteboxen det hele - minus en lille del af bygningen, som huser Campen Auktioner.

- I første omgang talte vi om indretning af måske 20 bokse op til 100 kvadratmeter, men det er gået helt anderledes, siger Hans Tjørnelund.

I dag er der stort set udsolgt i Broager, Flytteboxen har åbnet afdelinger i Bolderslev og Ragebøl og fredag 15. november åbner endnu en 1000 kvadratmeter afdeling på adressen Nordborgvej 3 i Nordborg.

Hvis behovet er der og de rigtige bygninger kan overtages, vil Hans Tjørnelund ikke afvise, at Flytteboxen åbner flere afdelinger.

Hos Flytteboxen kan man få opbevaret stort set alt, og på den 21.000 kvadratmeter store grund i Broager kan de rogså lejes plads til campingvogne, containere og andet.

Annonce

I første omgang talte vi om indretning af måske 20 bokse op til 100 kvadratmeter, men det er gået helt anderledes.

Hans Tjørnelund

Iværksættere

Hans Tjørnelund kendte bygningerne godt, inden han købte dem med Paul Knudsen. De husede nemlig tidligere firmaet Hemogram, der solgte ting til haven, brugskunst og andet. Hans Tøjrnelund var direktør i firmaet indtil 2005. I 2012 blev Hemogram begæret konkurs.

I dag ejer Hans Tjørnelund og Paul Knudsen sammen firmaet Waterless, der blandt andet sælger vandfrie urinaler. Paul Knudsen er nok mest kendt for hans 23 år som ejer og direktør i Kær Teltudlejning. De to var medejere af Bike&Snow4you, der lukkede tidligere i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
SønderjyskE Fodbold For abonnenter

SønderjyskE kalder sig igen underdogs - og fire andre ting vi lærte i nederlaget til Brøndby

Annonce