Annonce
Esbjerg

Bilsælgere på 20 og 24 år: Succesfuld brugtvognsforhandler rykker til Ribe

Senest den 1. december rykker TA Biler, som er ejet af Kenneth Jürgensen og Tobias Bastiansen. ind i den markante bygning ved rundkørslen i det nordlige Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
TA Biler har lejet sig ind i bygningen på Ole Rømers Vej 9, hvor Burgaard Sørensen og Wind Auto tidligere holdt til. De to unge ejere tror på, at det er det rette skridt for deres succesfulde forretning.

Ribe: Om en måned tid fyldes bygningen ved rundkørslen nord for Ribe, hvor både Wind Auto og Burgaard Sørensen tidligere har solgt biler fra, på ny.

Denne gang er det TA Biler, der drives af Tobias Bastiansen og Kenneth Jürgensen, som rykker ind i den markante bygning, og dermed tages det næste skridt for den succesrige brugtvognsforhandler, der de første to år af virksomhedens eksistens har holdt til i Frifelt.

- Vi er nået til et sted, hvor vi ikke kan have en større vognpark, der hvor vi er. Så vi har brug for mere plads, ville gerne have eget værksted, og så udnytte den trafik, der passerer forbi her, forklarer Kenneth Jürgensen, der er 20 år, mens Tobias er 24 år.

Annonce
Tobias Bastiasnen og Kenneth Jürgensen håber, at flytningen til Ribe kan betyde, at TA Biler kan gøres endnu mere kendt, end de er i forvejen. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Vores primære forretning er onlinesalg, så den her nye placering kan supplere med strøgkunder, tilføjer Tobias Bastiansen, der er opvokset i Roager og Rejsby, mens Kenneth kommer fra Tønder.

Bredt udvalg af biler

Når bilerne er rykket helt ind senest den 1. december, vil man kunne kigge på både budgetvenlige biler som Volkswagen Up og Ford Ka samt dyrere mærker som Mercedes - alle sammen i kategorien nyere brugte biler. Den mere plads, de nu får, kan samtidig betyde, at der kan blive plads til lidt flere biler til 6-700.000 kroner.


Vi er nået til et sted, hvor vi ikke kan have en større vognpark, der hvor vi er. Så vi har brug for mere plads, ville gerne have eget værksted, og så udnytte den trafik, der passerer forbi her.

Kenneth Jürgensen


- Det er vigtigt for os at have et bredt udvalg af biler, og jeg tror, at vores koncept, hvor vi kan levere de solgte biler hjem til køberen, kan adskille os fra andre bilforretninger, siger Kenneth Jürgensen, der tilføjer, at ejerne ser frem til at blive en del af det bilcentrum, som Ribe efterhånden er blevet - også selv om det betyder, at de skal op og danse med veletablerede bilforretninger.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Tidligere kendt advokat skyder penge i lokal iværksætters lejeeventyr

Danmark

Torsdagens coronatal: For sjette dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
EfB For abonnenter

Rodebutikken EfB fik en tiltrængt succesoplevelse: Odense Atletikstadion blev til Winfield Road

Varde For abonnenter

To bloddonorer på fire ben: Vidste du, at menneskets bedste ven redder hundeliv?

Esbjerg

Nettet koger: Se hvad 30 rasende og fortvivlede fans mener om EfB-balladen

Livsstil

Deres far blev ramt af et lyn: Torsdag løb sønnerne fra de fleste

Kolding

Ombejlede Asgreen blev hyldet efter succes-sæson: - Man skal huske at være god til at sige nej nogle gange

Haderslev For abonnenter

Bombetrusler: Der blev også skrevet en trussel mod Cliff Richard-koncerten på Gram Slot

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv For abonnenter

Ford-forhandler med utraditionelt jobopslag: Ikke nemt at skaffe en mekaniker

Sønderborg

Lokalt ejendomsselskab har købt sydalsisk kro: Planer om at bygge om

Danmark For abonnenter

Dalls analyse: Der er ingen udsigt til politisk indgreb i sygeplejerskernes strejke - endnu

Sønderjylland For abonnenter

Musikeren Kasper Buch blev ramt af angst, men det forhindrer ham ikke i at gå på scenen: - Det handler om at blive ven med sin angst

Sydjylland For abonnenter

Lærere holder mund, når elever slår dem: - Det er voldsomt tabubelagt

Nordtyskland

Viruseksplosion: Pludselig er Flensborg blandt de mest smitteplagede byer i Tyskland

Annonce