Annonce
Esbjerg

Succesfuld Esbjergbokser skifter til konkurrent

Bokseklubben EBBK Esbjerg har mistet Klaudia Lewadny til Kolding. Arkivfoto: Chresten Bergh

Esbjerg: Bokseklubben EBBK Esbjerg har mistet den 19-årige og talentfulde Klaudia Lewadny, som har meldt sig ind i Kolding Bokseklub. Klaudia var ellers tilmeldt de jyske mesterskaber i Vejle i weekenden for EBBK, men hun har fået unionens tilladelse til at stille op for Kolding. Klaudia er forsvarende jysk og dansk mester i mellemvægt og tillige nordisk mester i U19 i 2018. Ved JM deltager i mellemvægt Yvonne Bæk Rasmussen, BK Wedala, Astrid Kronborg, Hornslet, Klaudia og Camilla Skov Jensen, Bokseklubben THOR.

Tidligere på ugen kunne vi fortælle, at den tidligere professionelle bokser Peter Gram heller ikke kommer til start i Vejle i supersværvægt over 91 kilo på grund af gamle skader, og at det er tvivlsomt, om han i det hele taget får comeback som amatør. På tilmeldingslisten til JM figurerer en tredje bokser fra EBBK, nemlig Victor Osipowski, i U-17 Drenge, men da han tabte en kvalifikationskamp i bantamvægt med dommerstemmerne 3-2, bliver Esbjerg slet ikke repræsenteret ved mesterskaberne.

- Når jeg har besluttet at skifte klub, hænger det sammen med, at jeg i Kolding får langt bedre muligheder for god sparring, idet Kolding har en række kvindelige boksere, fortæller Klaudia Lewadny.

Lars Filbert, der er matchmaker i Kolding Bokseklub, fortæller, at klubben har syv piger/kvinder i alderen 14-27 år, og at de seks af dem i øjeblikket har licens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce