Annonce
Esbjerg

Succesfuld Esbjergbokser skifter til konkurrent

Bokseklubben EBBK Esbjerg har mistet Klaudia Lewadny til Kolding. Arkivfoto: Chresten Bergh

Esbjerg: Bokseklubben EBBK Esbjerg har mistet den 19-årige og talentfulde Klaudia Lewadny, som har meldt sig ind i Kolding Bokseklub. Klaudia var ellers tilmeldt de jyske mesterskaber i Vejle i weekenden for EBBK, men hun har fået unionens tilladelse til at stille op for Kolding. Klaudia er forsvarende jysk og dansk mester i mellemvægt og tillige nordisk mester i U19 i 2018. Ved JM deltager i mellemvægt Yvonne Bæk Rasmussen, BK Wedala, Astrid Kronborg, Hornslet, Klaudia og Camilla Skov Jensen, Bokseklubben THOR.

Tidligere på ugen kunne vi fortælle, at den tidligere professionelle bokser Peter Gram heller ikke kommer til start i Vejle i supersværvægt over 91 kilo på grund af gamle skader, og at det er tvivlsomt, om han i det hele taget får comeback som amatør. På tilmeldingslisten til JM figurerer en tredje bokser fra EBBK, nemlig Victor Osipowski, i U-17 Drenge, men da han tabte en kvalifikationskamp i bantamvægt med dommerstemmerne 3-2, bliver Esbjerg slet ikke repræsenteret ved mesterskaberne.

- Når jeg har besluttet at skifte klub, hænger det sammen med, at jeg i Kolding får langt bedre muligheder for god sparring, idet Kolding har en række kvindelige boksere, fortæller Klaudia Lewadny.

Lars Filbert, der er matchmaker i Kolding Bokseklub, fortæller, at klubben har syv piger/kvinder i alderen 14-27 år, og at de seks af dem i øjeblikket har licens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Esbjerg står sammen: Stor donation af beskyttelsesudstyr til Sydvestjysk Sygehus

Leder For abonnenter

Åbne kirker var tåbelig ide

Bevares. Vi kan nok alle trænge til et trøstende ord i denne krisetid med udsigt til både sygdom og økonomisk nedtur. Her er det kristne budskab om tro, håb og kærlighed så relevant som nogensinde. Men vi behøver ikke at være fysisk sammen om den oplevelse. Den moderne teknologi byder på rigelig mulighed for at forrette gudstjenester på utraditionel, men sikker vis. Derfor må man undre sig over, at Kirkeministeriet i første omgang besluttede at åbne kirkerne til påske. Naturligvis er påsken en af kirkeårets største helligdage. Men enestående forhold kræver også enestående løsninger. Den nuværende epidemi er absolut en af de undtagelser, der berettiger til for en gangs skyld at aflyse den fysiske kirkegang – selv i påsken. Statsminister Mette Frederiksen har stillet danskerne i udsigt, at vores samfund langsomt kan åbne op igen efter påsken. Betingelsen er, at smittekurven fortsætter med at flade ud. Det sker imidlertid kun, hvis vi viser agtpågivenhed og undgår letsindig adfærd. I praksis vil det formentlig i de fleste kirker være muligt at gennemføre en påskegudstjeneste med god afstand mellem deltagerne. Ikke desto mindre er netop en gudstjeneste netop et eksempel på, at flere mennesker unødigt forsamles. Derfor er det godt, at beslutningen nu er trukket tilbage. Blandt andre sognepræst Dennis Voss Stensgaard fra Vester Nebel havde på forhånd afviset at holde gudstjeneste. I hans tilfælde kunne det ske med god samvittighed. Han er sygemeldt, fordi han formentlig selv er smittet med coronavirus. Ikke desto mindre gav han i utvetydige vendinger udtryk for sin frustration over kirkeministeriets udmeldinger. I hans øjne var det blandt andet en hån mod de unge, der netop på grund af den aktuelle epidemi har fået udskudt deres konfirmationer til august og september. Koldings borgmester, Jørn Pedersen var enig og opfordrede andre præster til at følge Dennis Voss Stensgaards eksempel. Lykkeligvis bredte den sunde fornuft sig til sidst også til ministeriet.

Danmark

Liveblog: Tyskland har nu 1000 corona-dødsfald

Annonce