Annonce
Esbjerg

Succesfuld indisk restaurationskæde fra København valgte Esbjerg fremfor Aarhus

Esbjerg får en ny indisk restaurant, India Royale, i Skolegade. Foto: PR
Ny indisk restaurant, India Royale, åbner med 100 spisepladser i Skolegade, hvor senest Middelfart Sparekasse lå. Esbjerg bliver den indiske restaurantkæde første i Jylland, hvor ejerne foretrak Esbjerg fremfor Aarhus.

Esbjerg: Lyngby, København K, Hellerup og Roskilde. Og nu Esbjerg.

Den succesfulde restaurantkæde India Royale, som har slået sig op på autentisk indisk mad lavet fra bunden af kvalitetsråvarer, har udset sig Esbjerg som næste stationen i kædens ekspansion.

India Royale åbner i Skolegade 45 i lejemålet, hvor senest Middelfart Sparekasse var lokaliseret, og den nye indiske restaurant får caféen Rankin Park som nabo og på den anden side af vejen Madklubben og Frankies Pizza. Dermed fortsætter strækningen i Skolegade mellem Torvet og Kirkegade med at udvikle sig til et lille madmekka med spisesteder med hver sin særlige karakter.

Faktisk var Esbjerg i konkurrence med Aarhus, som også var inde i overvejelserne i India Royales jyske erobring, men ejerne, brødrene Simran og Raman Singh, valgte altså Esbjerg fremfor den jyske hovedstad.

- Jeg har forhørt mig lidt om Esbjerg og været på besøg nogle gange. Det virker godt og hyggeligt her. Jeg kan rigtig godt lide byen, og vi har fundet en god adresse og nogle super gode lokaler, fortæller Simran Singh, der vurderer, at den esbjergensiske udgave af India Royale får omkring 100 spisepladser i det knap 400 kvadratmeter store lokale, hvor der igennem årene har været Hotel Bell In og spisestedet China House, inden ejendommen blev handlet og undergik en gennemgribende renovering af CDK Ejendomme, ejet af Kent Theilgaard, Claus Harbo og Dennis Henningsen.

Annonce

Tv-kendis laver indretning

Simran og Raman Singh håber, hvis alt går vel og corona-restriktionerne bliver hævet, at en åbning kan ske omkring 1. juni.


Jeg kan rigtig godt lide Esbjerg, og vi har fundet en god adresse og nogle super gode lokaler.

Simran Singh, ejer, India Royale


Indretningen af den nye restaurant bliver lagt i hænderne på indretningsekpert Anders Busk Faarborg kendt fra tv-programmet ”I hus til halsen”. India Royale får også sine egne indiske kokke, som skal forsyne gæsterne med det brødrene Singh kalder autentisk indisk mad og indisk fine dinning. På hjemmesiden for India Royale i Lyngby hedder det bl.a. om maden:

”Når du besøger vores indiske restaurant, tør vi godt love dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi går aldrig på kompromis med vores råvarer, der altid er af allerhøjeste kvalitet. Nyd smagen og duften af de varme krydderier fra Indien i vores autentiske retter som Chicken Tikka Masala, Butter Chicken eller vores vegetariske retter som Bhindi Masala og Malai Kofta. Hvad end du er til smagen af hvidløg, smør, kartoffel eller noget helt fjerde, byder vores indiske restaurant på et væld af forskellige naanbrød. Der er med sikkerhed derfor også noget for din smag.”

Annonce

En god beliggenhed

Et kig i menukortet afslører, at ”månedens menu” for to personer koster 249 kroner, hovedretter med kylling koster 139, mens børnemenuer fås fra 59 kroner.

Sådan tager kædens restaurant på Vesterbro i København sig ud. I Esbjerg skal indretningsekspert Anders Busk Faarborg, kendt fra tv-programmet "I hus til halsen" stå for indretningen. Foto: PR

Det er ejendomsmægler Eivind Dam Jensen, der har formidlet lejemålet, og han hylder, at India Royale har mod på at åbne nyt trods corona, og han er overbevist om, at den nye indiske restaurant, som også har byens nye parkeringshus bagved restauranten, er en nyskabelse, som vil blive en succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Regeringen vil tvinge tyske præster til at oversætte deres prædikener: - Det ville være en disrespekt uden lige

Annonce