Annonce
Varde

Succesfuldt volleyhold skifter ud i truppen

Sportschef i Nordenskov Volley, Jakob Møller, forrest tv., er i fuld gang med at forberede truppen til den nye sæson. Arkivfoto: Morten Nielsen

Nordenskov: Nordenskov Volley er i fuld gang med planlægningen af næste sæson. Ifølge sportschef Jakob Møller står man overfor en del udskiftninger i truppen. - Først og fremmest er vi ved at lægge allersidste hånd på en aftale med en cheftræner for den kommende sæson. Jeg glæder mig rigtig meget, til at vi kan præsentere en afløser inden længe, siger han og fortsætter:

- Derudover er vi også langt i arbejdet med at erstatte de udenlandske spillere, som, vi allerede ved, ikke vender tilbage. Udskiftningen i truppen kommer ikke bag på klubben, og selv om det næppe kan undgås, at der kommer et formdyk, når nye spillere skal spilles ind, er sportschefen alligevel fortrøstningsfuld for den kommende sæson.

Annonce

Stor interesse fra udlandet

- Vi har i år haft endnu større interesse fra udenlandske spillere og agenter, så mulighederne er utallige. Kunsten er ikke kun at finde de rigtige spillere, men også de rigtige personligheder, siger Jakob Møller. De danske spillere er omdrejningspunktet i klubben, og det er dem, det hele drejer sig om, for selvom man nyder at kunne konkurrere med de bedste, så er det altovervejende formål med elitesatsningen at skabe et lokalt elitesportstilbud, så unge mennesker ikke behøver at forlade området for at dyrke sport på allerhøjeste plan. - Vi oplever nu det, vi drømte om allermest, da vi gik i gang. Vores danske spillere vælger uddannelser her i regionen og bosætter sig i området. Vi har spillere, der vender tilbage. Og vi har forespørgsler fra spillere, der ikke tidligere har haft tilknytning til klubben, siger Jakob Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce