Annonce
Sønderborg

Luksusbiler hitter: Makkerpar bygger nyt bilhus

Sohbi Ramoue (tv.) og Alaa Adil Omer bygger nyt bilhus på 800 kvadratmeter i Sønderborg. Foto: Timo Battefeld
Trust Auto i Sønderborg er vokset ud af sine rammer og investerer derfor tocifret millionbeløb på at opføre nyt bilhus ved Omfartsvejen.

Sønderborg: Endnu en virksomhed rykker nu ud på Ingolf Nielsens Vej. Trust Auto fra Ulkebøl har købt en 3.000 kvadratmeter stor grund af Sønderborg Kommune ud til Omfartsvejen, hvor den vil opføre nyt bilhus.

- Det er en drøm for mig. Jeg er ikke tvivler om, at det bliver en succes, siger indehaver Alaa Adil Omer, som i 2014 begyndte Trust Auto, der i dag ligger på Agtoftsvej.

Han håber allerede inden jul, at kunne tage første spadestik til den 800 kvadratmeter bygning, hvoraf 600 kvadratmeter bliver showroom og resten værksted/klargøring. Forventningen er, at byggeriet vil tage mindst 7-8 måneder og koste et tocifret millionbeløb.

- Lige nu ligger Trust Auto gemt væk. Det ny bilhus får en god udsigt til Omfartsvejen. Folk kan simpelthen ikke undgå at se os, så det er en perfekt placering, siger den 29-årige bilforhandler, som i dag kører virksomheden alene, men har meget svært ved at følge med.

I det ny bilhus får han derfor vennen Sohbi Ramoue som kompagnon. Den 42-årige mand er i dag dørmand og chauffør i Flextrafik, men har også stor erfaring med biler.

Annonce

Lige nu ligger Trust Auto gemt væk. Det ny bilhus får en god udsigt til Omfartsvejen. Folk kan simpelthen ikke undgå at se os, så det er perfekt placering.

Alaa Adil Omer, indehaver

Luksus fra Tyskland

Som nyuddannet mekaniker besluttede Alaa Adil Omer for godt fem år siden at starte sit eget værksted i lejede lokaler i Ulkebøl. Samtidig med, at han reparerede biler, begyndte den unge mand at sælge små biler og en gang imellem en luksusbil.

Efterhånden blev det mindre værksted og mere salg af brugte biler, som Alaa Adil Omer beskæftigede sig med. Det var dog først i 2017, at Trust Auto for alvor rykkede.

Efter forslag fra anden forhandler startede Alaa Adil Omer at købe nyere luksus-leasingbiler med masser af udstyr i Tyskland for herefter at sælge eller lease dem ud i Danmark. Det blev en stor succes. Kunderne kommer i dag fra hele landet og tæller også større og mindre virksomheder.

- Det er biler med masser af udstyr. Biler der er svære at finde, og som der ikke er tilsvarende af i forvejen i Danmark, forklarer Alaa Adil Omer, som får bilerne gennemtjekket hos tyske DEKRA-værksteder, inden han køber.

Det er primært Audi, BMW og Volvo, som Trust Auto sælger. I dag er der løbende omkring 30 biler til salg og en årlig omsætning på 60 millioner kroner. I det ny bilhus bliver der plads til 60-70 biler.

Nyt bilhus.Foto: Timo Battefeld
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce