Annonce
Kolding

Succesrig forpagter for vandrehjem stopper

Kolding Kommune søger en ny forpagter til Danhostel Kolding. Den hidtidige forpagter, Sally Due Sperling, har fået nyt job på Danhostel Esbjerg. Hun arbejder dog begge steder indtil udgangen af marts. Arkivfoto: Esbjerg Kommune
Torsdag slog Kolding Kommune jobbet som forpagter af vandrehjemmet Danhostel op. Den nuværende forpagter, Sally Due Sperling, er to gange kåret som landets bedste vandrehjemsvært, så der er noget at leve op til for afløseren.
Annonce

Kolding: Drømmer du om at blive forpagter på vandrehjemmet Danhostel i Kolding, så er det nu, du skal rykke. Den nuværende forpagter, Sally Due Sperling, har fået nyt job på Danhostel i Esbjerg.

- Hun er tiltrådt i Esbjerg, men arbejder begge steder og er hos os frem til udgangen af marts, fortæller Kolding Kommunes fritids- og idrætschef Kurt Hansen Schmidt.

Jobbet blev slået op i torsdags, og han har allerede fået henvendelser fra ti interesserede.

- Så der er god interesse for jobbet. De interesserede får udbudsmaterialet tilsendt, så de kan fordybe sig i det, inden de skriver en ansøgning, siger Kurt Hansen Schmidt.

I stillingsopslaget står, at der søges en forpagter til Danmarks bedste vandrehjem.

- Det synes vi i hvert fald, det er. Og Sally Due Sperling er to gange blevet kåret som landets bedste vandrehjemsvært, så den nye forpagter får en tung arv at løfte.

Annonce

Større vandrehjem

Sally Due Sperling har været forpagter på vandrehjemmet i Kolding siden 2011.

- Vi er ærgerlige over, at hun stopper, for det er hendes fortjeneste, at det kører så godt, som det gør. Vandrehjemmet er i fin stand og der er ingen tvivl om, at hun er knalddygtig. Når hun har søgt videre til Danhostel i Esbjerg, så hænger det sammen med, at det er noget større end vores vandrehjem, siger Kurt Hansen Schmidt.

Vandrehjemmet i Esbjerg har 53 værelser, mens det i Kolding råder over 28 værelser.

Kolding Kommune vil kigge på kriterierne pris, kvalitet og erfaring, når den nye forpagter skal vælges.

Ansøgningsfristen er den 17. februar klokken 10, og samtalerne skal holdes den 24. februar.

- Det er en administrativ gruppe med senior- sundheds- og fritidsdirektør Annette Lund i spidsen, der skal finde den nye forpagter, fortæller fritids- og idrætschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Annonce