Annoncørbetalt indhold

Sundhed til discount pris

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske er du vant til at købe dyre ting og dagligvarer, fordi du tror, at dyre dagligvarer har en bedre kvalitet. Det er ikke altid tilfældet. Varer til discount pris kan nemlig være lige så kvalitetsrige og sunde som dyre varer, der ikke er på discount. Et godt eksempel er grøntsager, hvor du får en god kvalitet til en lav pris.

Spis sundt, og spis rigtig mange grøntsager hver dag. Dét hører du sikkert på daglig basis. Og du føler måske, at det faktisk er dyrt at spise sundt. Og så har du måske heller ikke lige tid til at hakke grøntsager. Så lyder det nemmere bare at tage en færdigret fra fryseren, smide den i mikroovnen og nyde den efter to minutter.

Annonce

Men det behøver faktisk ikke være dyrt og tidskrævende at spise sund og lækker mad, da du kan få meget til discount pris. Mange supermarkeder har i dag gjort det muligt for kunder at købe dagligvarer over internettet. Det vil sige, at du kan bestille dine varer ved blot at klikke på din mus, hvorefter du får dine discount varer leveret lige til din dør. Denne mulighed gør det væsentligt nemmere at spise sundt og spare tid i en travl hverdag.

Sund mad på discount

Du behøver ikke at bruge en formue på at købe grøntsager til aftensmaden. Sund mad kan også være billig. I supermarkederne koster en pose frosne grøntsager typisk 10-15 kr. Og for de penge får du typisk mellem 500-1.000 gram grøntsager. Sammenlignet med friske grøntsager får du fx ét blomkål på 500 gram til 15-20 kr. Du kan altså ofte få mere for pengene, hvis du køber frosne grøntsager.

Spar tid med frosne grøntsager

Ud over at de er billige og fås på discount, er frosne grøntsager også nemme at håndtere. Køber du fx en pose frossen blomkål, skal du blot hælde buketterne i et ovnfast fad og sætte fadet i ovnen. Frossen blomkål er nemlig allerede skåret i små buketter, så du behøver ikke at bruge tid på selv at skære og hakke. Med frosne grøntsager får du derfor en sund og hurtig aftensmad.

Få lækre varer lige til døren

Når man arbejder og har børn, som skal hentes fra skole og passes, kan det være en udfordring at finde tid til indkøb. Og du har måske heller ikke energien til det efter en lang arbejdsdag. Derfor kan du hos mange supermarkeder nu bestille dine dagligvarer på discount over nettet, hvor der kommer en indkøber og leverer dine varer til dig.

Får du dine varer leveret, sparer du derfor tid på indkøb og kan bruge din tid på noget, som du synes er mere spændende.

Nogle gange er der intet minimumskøb, når du bestiller dine dagligvarer online, og nogle gange kan du opleve, at første levering er gratis.

Discount er altså ikke ensbetydende med dårlig kvalitet, eftersom du fx kan få frosne grøntsager til discount pris. Frosne grøntsager, som gør det nemt at spise sundt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.