Annonce
Billund

Sundhedsklinik i Magion lukker til februar

Joan Kamp Appel lukker til februar sin klinik i Magion. Arkivfoto: Joan Karlsen
Klinikken "Krop & Fødder", der holder til i Magion, lukker i starten af det nye år.

Grindsted: I det nye år lukker klinikken "Krop & Fødder", som i dag holder til i Magion i Grindsted.

Lukningen sker pr. 8. februar 2020.

Årsagen er, at indehaver Joan Kamp Appel har besluttet at søge nye udfordringer.

Joan Kamp Appel åbnede klinikken i 2014, hvor hun gik selvstændig som massør, zoneterapeut og fodplejer efter en lang karriere som dagplejer i Grindsted.

I Magion kommer centerleder Henrik Steen-Andersen til at savne Joan og klinikken:

- Krop & Fødder har bidraget til Magions profil som et aktivt sted for bevægelse og sundhed. Vi kommer uden tvivl til at savne Joans humør og energi og alle hendes kunder, lyder det fra Henrik Steen-Andersen i en pressemeddelelse.

Magion har endnu ingen planer for den fremtidige anvendelse af de lokaler, Krop og Fødder har benyttet i de sidste fem år.

Gavekort til Krop & Fødder skal bruges inden lørdag den 8. februar 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Billund

Åbent hus om byudvikling i Billund

Annonce