Annonce
Læserbrev

Sundhedsvæsenet. Tak for god behandling og omsorg

Læserbrev: Da min mand den 5. september faldt om her i hjemmet, og der blev ringet 112, fik jeg straks en god stemme i røret, og jeg forklarede, hvad der var sket. Jeg sender en ambulance af sted straks, og nu får du en sygeplejerske i røret.

En beroligende stemme spurgte, hvad der var sket og sammen fandt vi ud af, at vi skulle afvente, at ambulancen nåede frem, hvilket skete ret hurtigt – tror jeg. Nu overtog de for mig, og fortalte, at de ville køre Hans til Kolding Sygehus. Venlige og rare mennesker.

På Sygehuset i Kolding blev min søn og jeg mødt på akutafdelingen af venlighed og hjælpende hænder. Hurtigt fandt man ud af, hvad problemet var, og en operation blev sat i gang. Stor tak skal lyde til de dygtige mennesker, som sørgede for, at vi i dag har en rask mand/far. En stor tak skal også lyde til Intensiv afdeling, hvor han lå i syv dage. Også her fik han og ikke mindst vi – hans pårørende – en hel fantastisk modtagelse af alle.

De seneste dage af sit sygehusophold havde han på karkirurgisk afdeling, og også her fik han en utrolig god oplevelse. Vi skylder Kolding Sygehus stor tak, og er ualmindelig taknemmelige for den venlighed og store ekspertise, vi blev mødt med alle steder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Marcus Knuth er en gemen mandattyv

Marcus Knuth blev onsdag De Konservatives nye udlændingeordfører samt integrations- og indfødsretsordfører. Det er der bestemt ingen grund til at ønske tillykke med. Den politiske belønning er nemlig aldeles ufortjent. Naturligvis er det fuldstændig legitimt, hvis Marcus Knuth ikke længere har følt sig hjemme i Venstre og derfor skifter til De Konservative. Til gengæld er det målt med moralske alen helt utilstedeligt, at politikeren blot fortsætter i Folketinget, som om intet var hændt. Den 5. juni i år sendte vælgerne 43 repræsentanter for Venstre ind i Folketinget. Så vidst vides har der ikke efterfølgende været et nyt valg. Derfor er de 43 mandater fortsat Venstres. Partihop er beklageligvis ikke helt så sjældne i dansk politik. Som regel er mønstret det samme – afhopperne tager deres mandater ind i det nye parti. Opfattelsen af, at politikerne så at sige ejer deres mandat er hinsides enhver sund fornuft. Mandatet tilhører de vælgere, der har udpeget den pågældende. Ved Folketingsvalget satte godt 9500 vælgere deres kryds ved Marcus Knuth. Det gjorde de givetvis i forventning om, at deres tillidsmand på tinge ville arbejde for Venstres dagsorden. Den tillid er nu gjort til skamme. Eneste anstændige beslutning er at forlade sin politiske tillidspost, hvis man af den ene eller anden grund kommer på kollisionskurs med sig parti. Så kan suppleanten nemlig rykke ind og fortsætte arbejdet for den liste, som vælgerne har peget på. Havde Marcus Knuth draget denne rette konsekvens, ville det aftvinge respekt. Det havde herefter stået ham frit for eventuelt at stille op som konservativ kandidat ved næste Folketingsvalg, hvor han måske endda havde haft rimelige muligheder for atter at blive sendt afsted til Christiansborg. I stedet har Marcus Knuth nu slet og ret gjort sig skyldig i gement mandattyveri, hvor han har sat sine egne interesser over vælgernes. Den slags bidrager til en politikerlede, som i dette tilfælde er absolut berettiget.

Annonce