Annonce
Læserbrev

Sundhedsvæsenet. Tak for god behandling og omsorg

Annonce

Læserbrev: Da min mand den 5. september faldt om her i hjemmet, og der blev ringet 112, fik jeg straks en god stemme i røret, og jeg forklarede, hvad der var sket. Jeg sender en ambulance af sted straks, og nu får du en sygeplejerske i røret.

En beroligende stemme spurgte, hvad der var sket og sammen fandt vi ud af, at vi skulle afvente, at ambulancen nåede frem, hvilket skete ret hurtigt – tror jeg. Nu overtog de for mig, og fortalte, at de ville køre Hans til Kolding Sygehus. Venlige og rare mennesker.

På Sygehuset i Kolding blev min søn og jeg mødt på akutafdelingen af venlighed og hjælpende hænder. Hurtigt fandt man ud af, hvad problemet var, og en operation blev sat i gang. Stor tak skal lyde til de dygtige mennesker, som sørgede for, at vi i dag har en rask mand/far. En stor tak skal også lyde til Intensiv afdeling, hvor han lå i syv dage. Også her fik han og ikke mindst vi – hans pårørende – en hel fantastisk modtagelse af alle.

De seneste dage af sit sygehusophold havde han på karkirurgisk afdeling, og også her fik han en utrolig god oplevelse. Vi skylder Kolding Sygehus stor tak, og er ualmindelig taknemmelige for den venlighed og store ekspertise, vi blev mødt med alle steder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce