Annonce
Aabenraa

Sunset åbner i december: - Det er en optimal placering

Den nye restaurant står klar i december. Foto: Lars Grubak

Fastfoodkæden slår dørene op til sin første restaurant i Sønderjylland om cirka tre måneder.

Rødekro: Den nye Sunset Boulevard-restaurant, som er ved at blive bygget på Kometvej i Rødekro lige ved motorvejsafkørslen, åbner om cirka tre måneder.

Det fortæller administrerende direktør i fastfoodkæden, Jens Broch.

- Vi åbner i slutningen af december. Den præcise dato har vi ikke helt endnu, siger han.

Den nye restaurant bliver samtidig kædens første i Sønderjylland. I dag er den nærmeste placeret i Kolding. Jens Broch er glad for den nye placering, og han glæder sig over, at kæden nu bliver repræsenteret i det sønderjyske.

- Den kommer til at ligge lige ud til motorvejen, hvor der er rigtig meget trafik. Så det er en optimal placering for os som restaurantkæde, siger Jens Broch.

Annonce

Konkurrence bekymrer ikke

Restauranten kommer til at ligge i en regulær fastfoodklynge ved siden af en 7-Eleven-kiosk, over for en McDonald's-restaurant og tæt på en Burger King. Det bekymrer ikke den administrerende direktør.

- Vi er et dansk alternativ til de store internationale fastfoodkæder. Vi koncentrerer os mere om at give vores gæster en god oplevelse og et godt måltid mad, end hvad vores kollegaer i branchen laver. Vi er et godt alternativ, fordi vi laver maden frisk efter bestilling, og gæsterne kan følge med, mens maden bliver lavet, siger Jens Broch.

Der bliver tale om en drive thru-restaurant på cirka 400 kvadratmeter og med plads til cirka 100 gæster.

- Vi har fuldstændig gentænkt indretningen og køkkenet i forhold til, hvordan vi gerne vil servicere vores gæster; alt sammen med henblik på, at de kan få et frisklavet måltid mad hurtigst muligt og samtidigt føler sig velkomne, siger Jens Broch.

Han forventer, at der bliver arbejde til cirka 60 medarbejdere, primært på deltid, men også nogle på fuldtid.

- Vi er i fuld gang med at rekruttere, så hvis man gerne vil have et job, må man meget gerne kontakte os, siger Jens Broch.

Det kan i så fald ske på kontakt@sunset-boulevard.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

112

Sag mod bisidder, der hængte jobcenter-ansatte ud på YouTube, er blevet udsat: Dommeren undersøges for at være inhabil

Annonce