x
Annonce
Aabenraa

Sunset åbner i december: - Det er en optimal placering

Den nye restaurant står klar i december. Foto: Lars Grubak

Fastfoodkæden slår dørene op til sin første restaurant i Sønderjylland om cirka tre måneder.

Rødekro: Den nye Sunset Boulevard-restaurant, som er ved at blive bygget på Kometvej i Rødekro lige ved motorvejsafkørslen, åbner om cirka tre måneder.

Det fortæller administrerende direktør i fastfoodkæden, Jens Broch.

- Vi åbner i slutningen af december. Den præcise dato har vi ikke helt endnu, siger han.

Den nye restaurant bliver samtidig kædens første i Sønderjylland. I dag er den nærmeste placeret i Kolding. Jens Broch er glad for den nye placering, og han glæder sig over, at kæden nu bliver repræsenteret i det sønderjyske.

- Den kommer til at ligge lige ud til motorvejen, hvor der er rigtig meget trafik. Så det er en optimal placering for os som restaurantkæde, siger Jens Broch.

Annonce

Konkurrence bekymrer ikke

Restauranten kommer til at ligge i en regulær fastfoodklynge ved siden af en 7-Eleven-kiosk, over for en McDonald's-restaurant og tæt på en Burger King. Det bekymrer ikke den administrerende direktør.

- Vi er et dansk alternativ til de store internationale fastfoodkæder. Vi koncentrerer os mere om at give vores gæster en god oplevelse og et godt måltid mad, end hvad vores kollegaer i branchen laver. Vi er et godt alternativ, fordi vi laver maden frisk efter bestilling, og gæsterne kan følge med, mens maden bliver lavet, siger Jens Broch.

Der bliver tale om en drive thru-restaurant på cirka 400 kvadratmeter og med plads til cirka 100 gæster.

- Vi har fuldstændig gentænkt indretningen og køkkenet i forhold til, hvordan vi gerne vil servicere vores gæster; alt sammen med henblik på, at de kan få et frisklavet måltid mad hurtigst muligt og samtidigt føler sig velkomne, siger Jens Broch.

Han forventer, at der bliver arbejde til cirka 60 medarbejdere, primært på deltid, men også nogle på fuldtid.

- Vi er i fuld gang med at rekruttere, så hvis man gerne vil have et job, må man meget gerne kontakte os, siger Jens Broch.

Det kan i så fald ske på kontakt@sunset-boulevard.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Annonce