Annonce
Billund

Super Brugsen fik igen et overskud

I løbet af sommeren flytter Super Brugsen i Billund til en helt ny butik på Vejlevej. Det får dog ikke uddeler Steven Nielsen til at forvente mirakler. Han har, som han selv utrykker det, lavet et jysk budget. Arkivfoto: Benny F. Nielsen.

Omsætningen faldt, men driftsresultatet blev stadig positivt i Super Brugsens regnskab for 2016.

Billund: Omsætningen faldt, men resultatet af driften holdt i det forløbne år nogenlunde stik for Super Brugsen i Billund.

Regnskabet viser et svimlende overskud på mere end 15 millioner, men det skyldes, at salget af ejendommen på Butikstorvet er med i regnskabet, og det giver derfor ikke et retvisende billede af driften.

Uddeler Steven Nielsen fortæller, at årets driftsresultat ligger på 1,4 millioner kroner før skat - en lille snas mindre end året i forvejen, hvor resultatet var på 1,5 millioner.

Regnskabet

Super Brugsens 2016-regnskab er en smule misvisende, da salget af ejendommen på Butikstorvet indgår. Derfor viser bundlinjen et overskud på 15,4 millioner kroner før skat.Driftsresultatet ligger på et overskud på 1,4 millioner kroner før skat - i 2015 endte det med et overskud på 1,5 millioner.

Der blev i 2016 omsat for 52,5 millioner kroner mod 53,95 millioner kroner i 2015.

Nedgang i omsætningen

Omsætningen er til gengæld faldet med knap 1,4 millioner kroner.

- Det skyldes flere ting. Først og fremmest skyldes det, at vi ikke længere har posten og derfor ikke har indtægter til frimærker. Det er omkring halvdelen. Den anden halvdel er tilbagegang i salget af spil og tobak. Det er helt i tråd med, hvad der sker på landsplan, hvor mere og mere spil ryger online, og generelt falder salget af cigaretter. Så der er cirka 300.000 kroner i regulært omsætningstab, som vi vil tilskrive alt det roderi, der har været i byen, forklarer Steven Nielsen, som er glad for, at kunderne har vist sig tålmodige i en tid, hvor det har været en smule besværligt at komme til og fra butikken.

- Heldigvis har vi nogle kunder, som godt kan lide at komme hos os og som trodser det trafikale rod, der har været, siger han.

Annonce

Jysk budget

I løbet af sommeren flytter Super Brugsen til den nye forretning på Vejlevej, men det har ikke fået uddeleren til at lave et himmelråbende budget.

- Jeg har lavet et meget jysk budget med fem procent vækst. Jeg vil hellere lave et roligt budget, som hænger sammen, og så blive positivt overrasket. Det er meget sjovere at stå med hænderne over hovedet, når der er en grund til det, i stedet for at stå med hænderne over hovedet nu, fordi jeg tror, det bliver rigtigt godt, siger Steven Nielsen.

Super Brugsen i Billund omsatte i 2016 for 52,5 millioner kroner.

Annonce
Billund For abonnenter

Hotel Propellen har været en god forretning: Alligevel vælger pensionskasse af sælge

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Asbjørn lå død i 104 minutter på et skib i Nordsøen: Nu modtager hans kolleger international hæder for deres heltemod

Navne For abonnenter

Engang var hun millionøse med Strandvejsvilla og eget fly: Så døde ægtefællen, fabrikken gik konkurs og Lillian røg på bistand

Esbjerg

Politiet efterlyser: 70-årig dement kvinde gået fra sin bopæl

Kolding

Efter kritik af miljøberegninger: EL kræver fuldt stop for Marina City

Kolding

Ny tvivl om Marina City: Miljøstyrelsens havmiljø-rådgiver dumper grundlaget for Koldings ansøgning om klapning ved Trelde Næs

Kolding For abonnenter

Tasnim fik 9,2 i snit og vil gerne arbejde: Men ingen vil have hende, mens hendes opholdstilladelse behandles

Billund

Socialdemokratiet har fundet afløseren for Troels Ravn: Skriver valgt uden modkandidater

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sønderborg For abonnenter

Bosnier kæmper mod udvisning: Stjal tjenestepistol og pegede den mod betjent

Sport

Chris Ankers enke: - Jeg kan slet ikke rumme tanken om, at jeg ikke skal kysse min mand igen

Aabenraa For abonnenter

Efter tre års ventetid: Nu er der håb for de tissetrængende

Varde For abonnenter

Line Berner: Derfor var jeg alligevel nødt til at trække mig som Venstre-kandidat

Danmark

Nu bliver køreprøven dyrere: Fremtidens nye bilister skal betale for mere politiarbejde - og det undrer kørelæreres forening

Annonce