Annonce
Billund

Super Brugsen landede et overskud på 541.000 kroner

Super Brugsen i Billund har formået at få flere kunder ind i butikken. Dermed er både omsætningen og bruttofortjenesten steget, og brugsen kom dermed ud af 2018 med et pænt overskud. Arkivfoto: Keld Stampe
Omsætningen og bruttofortjenesten er steget, og derfor kommer Super Brugsen i Billund ud af 2018 med et overskud på mere end en halv million kroner.

Billund: Et overskud på 541.000 kroner efter skat. Det blev resultatet for Super Brugsen i Billund i det første hele kalenderår efter flytningen fra Butikstorvet til den nye placering på Vejlevej.

De seneste par års resultater har været lidt specielle på grund af omstændighederne med byggeri og efterfølgende flytning, men i 2018 har der igen været fuld damp på kedlerne. Omsætningen er steget med 7,2 procent, og bruttofortjenesten steg med 16 procent til lige knap 12 millioner kroner.

Øget kundestrøm

Uddeler Steven Stenner Nielsen er glad og tilfreds for resultatet. Han peger blandt andet på, at det er lykkedes at få endnu flere kunder end tidligere til at vælge Super Brugsen som deres foretrukne sted at handle.

- Vi har i løbet af 2018 lyttet til vores kunders ønsker og input og har afholdt både kundeaften og kundeundersøgelse. Inputtene er omsat til handlinger, og det kvitterer kunderne heldigvis for ved at handle mere. Det er den øgede kundestrøm, der giver os væksten, siger Steven Stenner Nielsen.

Det er dog ikke udelukkende kunderne, som i årets løb er blevet bedt om at komme med deres holdninger til tingenes tilstand. Også medarbejderne i brugsen er blevet spurgt om, hvad de synes om deres arbejdsplads, og her kan uddeleren med tilfredshed notere, at svarene er overvejende positive.

- Vi har i faktisk en af de højeste medarbejdertilfredshedsscorer i Coop, konstaterer Steven Stenner Nielsen.

Annonce

Minus vendt til plus

At Super Brugsen i Billund er en sund forretning, har ikke altid været nogen naturlov. I 2010 gav butikken et underskud på tre millioner kroner, og da kassen var tom, var forretningen på dette tidspunkt i overhængende fare for at dreje nøglen om.

I april 2010 blev Steven Stenner Nielsen ansat med den klare opgave, at få sat skik på forretningen, og det er i høj grad lykkedes. Minus blev vendt til plus, og i sommeren 2017 kunne Super Brugsen slå dørene op for en helt ny, større og flottere butik på Vejlevej.

Annonce
Navne For abonnenter

Lokalredaktøren anbefaler: Disse inspirerende mennesker bør du læse om

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjylland For abonnenter

Mor tog drastisk beslutning for at passe på sin stille søn: - Jeg  kommer til at skulle kæmpe for ham resten af skolegangen

Tønder For abonnenter

Michelle og Bo flyttede til Tønder for at få mere ro efter en turbulent tid med deres alvorligt syge datter: - Det er det bedste, vi har gjort længe

Vejen

Ungt nybyggerpar: Rødding har det hele

Varde For abonnenter

Oswald er den manglende brik: Han giver ro, tryghed og snevejr

Sydjylland For abonnenter

Speciallærer sagde stop: Elever kastede med knive, borede blyant i Lises hånd og rev hårtotter ud af hendes hovedbund

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Billund

23-årige Mathias har optimeret sine vaner og soverutiner: - Jeg kan mere som selvstændig, når jeg har det godt

Esbjerg For abonnenter

Nyt specialteam på sygehuset: Den mest smertefulde sygdom behandles i Esbjerg

Navne

Den sorte skønhed fangede Heidi og Jørgen

Varde For abonnenter

26 år gammel flyttede Nadia i eget hus - alene men med hund

Esbjerg For abonnenter

Efter et liv med tandpasta på væggene og dybe depressioner skulle Kristina vente fire måneder på hjælp: - Når jeg endelig har besluttet mig, så vil man også bare gerne have hjælpen

Haderslev

Kræn laver musik med udspring i sin diagnose: Det er som terapi for mig

Annonce