Annonce
Erhverv

Super-lader: Holsted sætter turbo på grøn omstilling

John Lundorff, OK-tanken Holsted, og folketingsmedlem Troels Ravn på servicestationen, hvor den nye Super-ladestander skal stilles op. Privatfoto
Grøn pulje sikrer, at OK Holsted får en super-ladestander. Det er vigtigt, mener det lokale folketingsmedlem Troels Ravn (S), som glæder sig over udviklingen.
Annonce

HOLSTED: En ny ladestander med stor kapacitet og hastighed er på vej til Holsted.

Det står klart, efter et flertal i Folketinget har indgået en aftale om en pulje til grøn transport på 49,4 millioner kroner til udbredelse af ladestationer til elbiler. Holsted er nu blevet tilgodeset sammen med en række andre byer landet over.

Den nye ladestander "lynlader 350kW” kan oplade elbiler fire til syv gange hurtigere end de gængse ladestandere.

Det skaber tilfredshed hos det lokale folketingsmedlem Troels Ravn (S), der selv bor i Vejen Kommune.

Annonce

Tænk grønt

- I fremtiden kan du lade bilen op på 20 minutter - det svarer til et toiletbesøg og 2 franske hotdogs på OK Tanken, inden du kører videre.

- Standeren, som efter planen stilles op inden for et halvt år, skal stå ved OK Tankstationen på Energivej ved motorvejen.

- Vi skal have den rigtige ladeinfrastruktur, så borgere i tyndere befolkede områder også kan køre elbil. Den grønne omstilling skal ikke bare være noget, man taler om i København, hvor man kan tage bussen eller metroen. Nu giver vi borgere i Holsted og omegn mulighed for at tænke mere grønt i deres hverdag, siger han.


Vi skal have den rigtige ladeinfrastruktur, så borgere i tyndere befolkede områder også kan køre elbil.

Troels Ravn


Troels Ravn, der som skatteordfører sad med til forhandlingerne, glæder sig over udviklingen:

- Vi ved, at transportsektoren er en af de største kilder til Danmarks samlede udledning af klimagasser, og derfor sætter vi nu fart på den grønne omstilling af transportsektoren. Flere elbiler kræver selvfølgelig flere ladestandere, og også mindre byer som Holsted skal være med i den udvikling, siger Troels Ravn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce