Annonce
Haderslev

SuperBrugsen neddrosler åbningsfest: Borgmesteren er aflyst

John Høy Jessen har mange års erfaring fra Coop-hvor han har arbejdet siden 1992. Han har en særlig interesse for vin, og det vil kunderne kommer til at mærke i forretningen på Jomfrustien i Haderslev. Foto: Inge Rogat Møller
Torsdag den 8. oktober var der planlagt et stort aktivitetsprogram for at fejre åbningen af den nye SuperBrugsen i Haderslev. Både program og borgmesteren er nu aflyst på grund af covid-19, men der bliver alligevel en slags fest, fortæller brugsuddeler John Høy Jessen.
Annonce

HADERSLEV: Kvickly er blevet til en SuperBrugsen, og det skulle være fejret med en stor åbningsfest på Jomfrustien torsdag den 8. oktober fra klokken 08 om morgenen.

Desværre er den nye opblussen af covid-19 kommet på tværs.

Derfor har man besluttet at neddrosle festen.

- Vi vil ikke risikere at skabe en ny super-spreder, siger brugsuddeler John Høy Jessen.

Blandt andet har man aflyst det store festtelt, der skulle have ude foran butikken, og borgmesteren skulle også være kommet og holde tale og klippe snor.

Det bliver der så heller ikke brug for.


Vi vil ikke risikere at skabe en ny super-spreder

John Høy Jessen, brugsuddeler


Brugsuddeleren fortæller, at man havde regnet med cirka 200 til gratis morgenkaffe og rundstykker i teltet, og der var også planlagt en række events i butikken.

- Vi har fået trykt et otte sider, der bliver husstandsomdelt her i weekenden, og her var en side alle de aktiviteter, der skulle foregå på dagen. Den side har vi heldigvis nået at få pillet af. Vi vil hellere gå lidt stille med, hvad der skal ske,  så vi ikke får skabt en situation med alt for mange mennesker i butikken på samme tidspunkt, fortæller John Høy Jessen.

Men dagen vil stadig blive festligholdt.

- Der sker egentligt meget alligevel. Vi har  også nogle overraskelser, men vi vil helst ikke sige for meget om dem på forhånd. Vi  vil hellere, at folk kommer ind i butikken og får sig en god oplevelse siger brugsuddeleren.

En masse gode åbningstilbud vil der selvfølgelig også være.

-  Tilbuddene gælder én helt uge, og der er nok til alle, understreger brugsuddeleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg-pige dansede foran hele familien Danmark: Janni føler sig som rockstar efter sejren i Knæk Cancer-dans

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce