Annonce
Sønderjyske Fodbold

Superligatopscoreren er tilbage på træningsbanen

Haji Wright blev skadet i en pokalkamp i Skive. Han blev meldt ude i to-tre uger, men kan være tilbage mod FCK. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Måske er SønderjyskE's topscorer klar til at spille en rolle allerede på søndag mod FCK. Til gengæld er SønderjyskE ramt af flere hovedskader.
Annonce

Fodbold: Hvis man som SønderjyskE-fan torsdag havde kørt turen nordpå til Kolding for at se sit hold træne, var man blevet mødt af et opmuntrende syn.

Haji Wright på træningsbanen.

Amerikaneren, der aktuelt deler topscorerværdigheden i superligaen med AGF's Patrick Mortensen, var tilbage på græs.

Det er knap to uger siden, at SønderjyskE-cheftræner Glen Riddersholm meddelte, at Haji Wright sandsynligvis ville misse to-tre uger. Dermed syntes det usandsynligt, at han ville kunne spille en rolle i FCK-kampen. Men det lader nu ikke til at være umuligt, at han kan være med i truppen søndag.

Det håb er dog fortsat spinkelt og i hvert fald behæftet med stor usikkerhed.

- Nu skal vi se, hvordan han reagerer på den første træning, sagde Glen Riddersholm efter torsdagstræningen.

Det samme gjaldt i øvrigt Mads Albæk, der også trænede med igen, efter at han har bøvlet med en skade.

Træningerne i SønderjyskE fredag og lørdag er lukket, og derfor må vi vente til søndag med at se, om Haji Wright og Mads Albæk er klar til kamp.

De to profiler er ikke de eneste, der er usikkerhed om. Jeppe Simonsen og Anders K. Jacobsen fik begge hovedskader mod OB, og der hersker lidt tvivl om, hvornår de igen er på 100 procent. Desuden har også Marc Dal Hende pådraget sig en hovedskade til træning.

- Først var det lårskader, og nu er det så hovedskader. Det lader til, at der er et tema, når vi bliver ramt af skader, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE-cheftræneren kan til gengæld glæde sig over, at Pierre Kanstrup, der blev skiftet ind til de sidste fem minutter mod OB, er helt klar igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte jeg, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce