Annonce
Varde

Superstart for den nye dagli' Brugs i Starup

Marien Vedstesen og Dorte Gude er mere end glade for den nye butik i rundkørslen.

25 procent flere ekspeditioner i nybygget dagligvarebutik i indkøbsrundkørslen ved Tingvejen.

Annonce

STARUP-TOFTERUP: Præcis en måned efter åbningen af den nye Dagli' Brugsen i rundkørslen på Tingvejen i Starup-Tofterup kan den 43-årige uddeler Dorte Gude se tilbage på et forrygende decembersalg.

En omsætning der på alle måder har indfriet forventningerne til dagligvarebutikkens centrale placering samt ikke mindst topmoderne indretning og større sortiment.

- Vi har haft en hektisk måned med over 100 flere ekspeditioner per dag sammenlignet med samme periode i den tidligere butik i Starup, fortæller Dorte Gude.

Hun har desuden hilst på flere kunder, hun ikke tidligere har set. Forbikørende bilister, der er blevet fanget af den nye indkøbsmulighed og OK-tank, og som klart har været med til at øge omsætningen.

- Vi har haft flere kunder på vej fra Billund Lufthavn til Varde, og det var et af de afgørende formål med at bygge helt ud til rundkørslen, hvor der dagligt passerer 6000 biler. Desuden håber vi på mere salg, når den nye miljøstation åbner herude om en månes tid, uddyber Dorte Gude. En stille formiddag indhyllet i kraftig regn er hun på arbejde sammen med Marie Vedstesen, der har arbejdet i Dagli'Brugsen i 42 år.

Også hun er glad for den nye butik og hæfter sig blandt andet ved det gode indeklima og den gode plads i butikken på 700 kvadratmeter.

- Der er dejlig varmt i butikken, lyder det med et smil fra den rutinerede butiksmedarbejder, der fortæller, at hun i den tidligere butik kendte stort set alle kunder, men nu oplever flere og flere, hun ikke har set før.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Sønderjyske taber VAR-drama mod Vejle

Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Team Esbjerg For abonnenter

Uha - hvor var det tæt på: Team Esbjerg slået med mindst mulig margin i en forrygende kamp

Annonce