Annonce
Esbjerg

Sur smiley til Ribe-restaurant

Porsborgs Gastro Bar har haft besøg fra Fødevarestyrelsen. Foto: Kåre Welinder
Annonce

Ribe: Fødevaremyndighederne har været på besøg hos Porsborgs Gastro Bar i Ribe, og det har medført en sur smiley. Ifølge kontrolrapporten er der blandt andet beskidt bag og under produktionsudstyr i koldt og varmt køkken, og der er fundet edderkoppespind flere steder i lokalerne. Ifølge rapporten er det tydeligt, at alle områder trænger til en oprydning og en hovedrengøring.

Samtidig forklares det, at der ikke er fulgt op på en indskærpelse fra forrige tilsyn, da virksomheden stadig er i gang med en renovering, og det er ifølge medejer Bjarne Christensen også det, der har skabt misforståelser.

- For os er der en naturlig forklaring, fordi vi i længere tid har haft gang i en renovering af køkkenet for at højne niveauet. Det materiale, der har været på væggene har været vanskeligt at gøre rent, og derfor har vi sat klinker op, netop for at kunne gøre det ordentligt. Vi har haft besøg af fødevaremyndighederne flere gange for at lave en plan for renoveringen, og har været i god dialog, men her har der været en miskommunikation mellem dem os i forhold til, hvad der er aftalt på seneste møde, siger Bjarne Christensen, der er træt af, at en misforståelse har ført til en sur smiley.

- Vi synes ikke, alle nuancerne er med i rapporten, og vi ved godt, spindelvævet er der, men det kommer hurtigt i skæve kælderlokaler som vores. Vi har en aftale med et rengøringsfirma, og vi beder dem om at stramme op, siger en ærgerlig Bjarne Christensen.

Udover den sure smiley er et bødeforlæg på 10.000 fremsendt til Porsborgs Gastro Bar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Trekantområdet

15 vuggestuebørn i nærkontakt med smittede pædagoger: Endnu ingen meldinger om flere syge

Annonce