Annonce
Tønder

Surt show: Festival må aflyse gratis koncert

Tide Lines består af sanger og guitarist Robert Robertson, Alasdair Turner på guitar og sækkepibe, Ross Wilson på keyboards og trommeslager Fergus Munro. Bandets koncert i Toftlund i marts er udskudt til januar næste år. Foto: Tønder Festival
På grund af corona-krisen udskyder det skotske band Tide Lines planlagte koncerter i Danmark. Det betyder, at koncerten i Musik & Teaterhuset i Toftlund 19. marts 2021 er ændret til januar næste år.
Annonce

TOFTLUND: Mange har sat kryds i kalenderen og sikret sig en billet. Men nu er der behov for tålmodighed. På grund af corona-krisen udskyder det skotske band Tide Lines alle planlagte koncerter i Danmark. Det betyder også, at koncerten i Musik & Teaterhuset i Toftlund fredag den 19. marts 2021 er aflyst og udskudt. Ny spilledato er 21. januar næste år.

Tønder Festival er arrangør af koncerten med Tide Lines i Toftlund, og det særlige er, at den er gratis. Tidligere har Tønder Festival arrangeret en lignende gratis koncert i Skærbæk med skotske Skerryvore.

-  Med de gratis koncerter vil Tønder Festival gerne give noget tilbage til de lokalområder, der har stor betydning for festivalen, siger festivalens kunstneriske leder, Maria Theessink, i en udsendt pressemeddelelse.

Her understreger hun endvidere, at alle, der har booket billet til den planlagte koncert i Toftlund, vil modtage en mail med info om genbestilling af billet. Der vil være en frist frem til 10. marts 2021 til at genbestille, så man er sikret billet til den nye koncertdato 21. januar 2022. Man kan kontakte festivalkontoret med eventuelle spørgsmål. Fra 10. marts kl. 10, når tidsfristen er udløbet, bliver de resterende billetter frigivet, oplyser Maria Theessink.

Annonce

Runrigs arv

Tide Lines har siden starten i 2016 turneret intensivt og har blandt andet besøgt Tønder Festival to gange. De har udgivet albummet “Dreams We Never Lost” (2017), EP’en “Let’s Make Tonight” (2018), og albummet “Eye of the Storm” i 2020. Tide Lines viderebringer den arv, Runrig efterlod sig, og har skabt sig et nyt publikum med en succesfuld opdatering af den klassiske highland-sound.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce