Annonce
Erhverv

Sushirestaurant lukker: Kolding er mættet af sushi

- Hvis ikke vi kan stå 100 pct. inde for det, vi kan servere, så vil vi hellere lukke butikken, end lade den køre indtil vores lejekontrakt udløber, fortæller direktør for Sushi Room Anders Goltermann. Forretningen i Kolding Storcenter lukker lørdag 12. oktober. Arkivfoto: Søren Gylling
Efter fem år i Kolding Storcenter har Anders og Julia Goltermann besluttet at lukke restauranten for at fokusere på forretningen i Haderslev.

Kolding: Det har ikke været en nem beslutning at lukke restauranten Sushi Room i Kolding Storcenter, der også leverer takeaway.

Sådan lyder det fra parret bag Sushi Room, Anders og Julia Goltermann. De åbnede i restauranten i slutningen af 2014, men efter lige knap fem år er det nu slut, og det er der flere grunde til.

- Det har været en udfordring at drive restaurant i Kolding Storcenter, fordi det har været mere omfattende at skaffe personale, end vi forventede i sin tid. Vi har haft et fint samarbejde med centret, men de lange åbningstider er drænende, og det er svært at skulle finde personale til så mange timer, fortæller Anders Goltermann.

Parret har kort overvejet at finde andre lokaler til Sushi Room i Kolding, men de droppede ideen.

- Kolding er mættet med sushi. Der er otte sushi-steder i byen, og det er nok. Det er en af årsagerne til, at vi nu har valgt at fokuserer 100 pct. på vores forretning i Haderslev.

Anders og Julia driver nemlig også Sushi Room Haderslev, som ind til nu har været et takeaway-sted, men som fra midt i oktober bliver suppleret med en japansk restaurant, hvor man både kan spise sushi og andre japanske specialiteter.

Annonce

Det har været en udfordring at drive restaurant i Kolding Storcenter, fordi det har været mere omfattende at skaffe personale, end vi forventede i sin tid. Vi har haft et fint samarbejde med centret, men de lange åbningstider er drænende, og det er svært at skulle finde personale til så mange timer.

Anders Goltermann, direktør, Sushi Room

Nødvendigt

Det er et par måneder siden, beslutningen om at lukke Sushi Room Kolding blev truffet. I første omgang kommer lokalet til at stå tomt, indtil spisestedets kontrakt med Kolding Storcenter udløber.

- Hvis ikke vi kan stå 100 pct. inde for det, vi kan servere, så vil vi hellere lukke butikken, end lade den køre indtil vores lejekontrakt udløber. For vi vil levere kvalitet hver gang, lyder begrundelsen fra Anders Goltermann.

Han er trist over at forlade Kolding Storcenter.

- Vi har mødt mange mennesker og fået mange stamkunder. Det er en forretning, vi har bygget op og fået til at køre, så det er trist, at vi bliver nød til at trække stikket. Det har ikke været nogen nem beslutning, men nødvendigt for at få det hele til at gå op.

Sidste åbningsdag i Sushi Room Kolding er lørdag 12. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce