Annonce
forside

Suværent Sydvest spil

FC Sydvest 05 Tønder besejrede Jammerbugt 3-1, hjemme i sæsonens sidste kamp.

FC Sydvest 05 Tønder tog tidligt dirigentstokken i sin besiddelse og spillede overordnet set, ifølge Sydvest-træner Carsten Jørgensen, en god kamp.

Fodbold, 2.division, nedrykningspulje, herrer: FC Sydvest 05 Tønder - Jammerbugt 3-1 (2-1)

TØNDER: FC Sydvest 05 Tønder kom strygende fra start og tog hurtigt dirigentstokken i sin magt.

Inden kampen var der lagt op til en spændende kamp mellem to hold, som gerne ville være bolddominerende. Men som kampen skred frem var det hjemmeholdet som dirigerede spillet, ifølge Carsten Jørgensen.

- Vi kom fint fra start og hurtigt på spillet, lød det fra Carsten Jørgensen efter kampen.

- Vi skulle faktisk have været større foran som 2-1 til pausen, men vi var ikke skarpe nok og forærede dem et mål, fortsatte Carsten Jørgensen.

I pausen blev der snakket om, at hjemmeholdet skulle forsætte de gode takter og spille med fart i bolden.

Det blev videreført fra snak til handling. Og Sydvest sejrede 3-1.

Annonce

FC Sydvest 05 Tønder - Jammerbugt

Fodbold, 2.division, nedrykningspulje, herrer: FC Sydvest 05 Tønder - Jammerbugt 3-1 (2-1)

Sydvest målscorer: Anders Hostrup (17), Anders Thomsen (29, +90)

Jammerbugt målscorer: Søren Vendelbo Pedersen (44)

En godkendt sæson

FC Sydvest 05 Tønder startede forårs sæsonen på puljens nine-plads og dermed under nedrykningsstregen. Men holdet viste god morale og mental stryke, hvilket gjorde at holdet lørdag kunne slutte sæsonen af på puljens fjerde-plads og kun to point fra anden-pladsen.

Carsten Jørgensen er godt tilfreds med sæsonen, men var mere eller mindre aldrig i tvivl.

- Fra starten af vidste spillerne, at der skulle præsteres i samtlige kampe, hvis det skulle hedde 2.division i næste sæson, sagde Carsten Jørgensen.

- Jeg har tidligere udtalt mig, at jeg var sikker på, at når der var spillet 16 kampe, så lå vi over stregen, afsluttede Carsten Jørgensen.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Vejen

Landmand opgiver strid om Skovgårdsvej: - Min retsbevidsthed er krænket

Vejen

Vejen Kommune vinder vigtigt slag om Skovgårdsvej: Har handlet efter bogen

Annonce